Zwembadsite Wilsele
arrow icon

Wilsele

Zwembadsite

Met de nieuwe Zwembadsite kan je in Wilsele eigentijds wonen in de rand van Leuven. Je ervaart de voordelen van de stad, zonder de nadelen. De autosnelweg en openbaar vervoer zijn vlakbij en je hoeft je wagen niet te nemen voor sport en ontspanning. 

Wonen in Wilsele is een flink stuk goedkoper dan in hartje Leuven of de Vaartkom. Zo hou je nog budget over voor alle andere leuke dingen in het leven.

De Zwembadsite bestaat uit vier afzonderlijke gebouwen die een brede variatie aan één-, twee- en drieslaapkamerappartementen bieden. Deze verschillen zowel van grootte als van oriëntatie. Zo heb je als toekomstige bewoner bijvoorbeeld de keuze tussen types met afzonderlijke of geïntegreerde keuken en met of zonder bureauruimte.

Veel daglicht is een constante en stroomt overal overvloedig binnen. Bij elk appartement hoort een ondergrondse parking en er wordt een ruime collectieve fietsenberging voorzien. Centraal in dit woonproject staat een collectieve binnentuin. Het is een ruimte voor onthaasting met een hoge verblijfskwaliteit. 

Adres:
Aarschotsesteenweg 
3012 Wilsele

 

Terug naar het realisatieoverzicht