ONS TEAM

Met massa’s ervaring in het ontwikkelen van bruisende, duurzame buurten, waaronder het Antwerpse waterfront, stuurt Philippe onze teams aan vanuit een sterke focus op leefbaarheid én toekomstwaarde.

Philippe Teughels

Development manager

Wat zouden we doen zonder Inge?! Zij ondersteunt het hele team en zorgt ervoor dat alles elke dag op wieltjes loopt zodat iedereen zich volop kan focussen op jou, onze klant!

Inge Fransen

Assistente

Elk nieuw project start bij Peter. Hij zorgt er onder meer voor dat we de juiste locaties vinden. Locaties waar onze klanten zich thuis zullen voelen.

Peter Gestels

Directeur ontwikkelng

Als hoofd van onze Project Management Office richt Jef zich op procesefficiëntie en -standaardisatie. Vanuit zijn ervaring bij onder meer Sportoase ondersteunt hij onze procesmanagers bij al hun complexe uitdagingen.

Jef Dens

PMO-manager

Onze interieurcoördinatoren helpen de klant zorgeloos doorheen het hele bouwtraject. Nana ondersteunt klanten bij het uitkiezen van o.a. materialen en kleuren voor het interieur van hun nieuwe thuis.

Nana Luyten

Interieurcoördinator

Als procesmanager gaat Katja resoluut voor woonbuurten waar klanten zich thuis voelen. Vanuit haar ervaring in complexe vastgoedprojecten legt ze de nadruk op leefbaarheid, kwalitatieve architectuur en duurzaamheid.

Katja Verdonck

Procesmanager

Als development manager gaat Katleen voor bijzondere buurten waar mensen zich thuis voelen. Met ervaring in complexe publieke vastgoedprojecten, focust ze op maatschappelijke, ruimtelijke en technische duurzaamheid.

Katleen Wouters

Development manager

Nick is architect en stedenbouwkundige van opleiding. Met ervaring in zowel voortraject als uitvoering, detecteert hij alle gevoeligheden in het bouwproces. Een echte teamplayer, gepassioneerd door architectuur!

Nick Vanoppen

Procesmanager

Hilde is verantwoordelijk voor de algemene boekhouding van de vastgoedbedrijven binnen groep Van Roey.

Hilde Goetschalckx

Boekhoudster vastgoedbedrijven

Kathy is architecte van opleiding. Na 10 jaar werken in dat vakgebied, verbreedt ze nu al ruim 10 jaar haar vaardigheden in diverse grote projectontwikkelingen. Haar grootste sterkte en passie? Stedelijke ontwikkeling.

Kathy Verbeeck

Procesmanager

Als procesmanager leidt Christian teams om unieke woonbuurten te ontwikkelen waar klanten zich helemaal thuis voelen. Met meer dan 20 jaar ervaring bij Van Roey belichaamt hij het motto "Alone you go fast, together you go far".

Christian De Beule

Procesmanager

Kom je ergens Van Roey Vastgoed of één van onze projecten tegen? Veel kans dat Anouk hierachter zit. Onze vlotte bereikbaarheid en grote visibiliteit hebben we aan haar te danken!

Anouk Van Bavel

Marketing verantwoordelijke

Bert ziet het als zijn missie om ons vastgoedteam te ondersteunen, te coachen en te motiveren voor topprestaties. Lees: het ontwikkelen van leefbare buurten met een meerwaarde voor alle betrokkenen.

Bert Grugeon

Algemeen directeur

Bij de aankoop van een nieuwe woonst komt heel wat kijken. Liesbeth zorgt ervoor dat onze klanten alle nodige en gevraagde informatie krijgen van de verkopers.

Liesbeth Vanhaeren

Verkoopverantwoordelijke

Jan volgt de financiële en fiscale aspecten op van de vastgoedbedrijven in de groep.

Jan Van Dooren

Controller vastgoedbedrijven

Onze interieurcoördinators ontzorgen de klant doorheen heel het bouwtraject. Wie kan je beter begeleiden bij de verschillende keuzes in het bouwproces dan deze immer vriendelijke en gedreven interieurarchitecte?

Peggy De Moor

Interieurcoördinator

Kris verenigt stedenbouwkundige en architecturale ambities met klantwensen. Lees: het juiste product op de juiste plaats tegen de juiste prijs in elke procesfase. Daarnaast ondersteunt Kris onze verkoop, marketing en interieurcoördinatie.

Kris Vriesacker

Product manager

Vanuit haar ervaring en opleiding als architecte vormt Anouk de link tussen interieurcoördinatie, verkoop, marketing en uitvoering. Ze begríjpt de klant en haalt haar grootste voldoening uit een vlot procesverloop en klanttevredenheid.

Anouk Pannemans

Verantwoordelijke interieurcoördinatie

Wil jij ook werken bij Van Roey Vastgoed?

Jobs