NOBILE

Hof-ten-Berglaan, Begijnhofstraat, Forum, Puurs
Nobile Puurs gebouw ForzaNobile Puurs sfeerbeeld terrasNobile Puurs tuin

Elegant wonen in groene pracht

95-tal

wooneenheden

10.000 m²

gerealiseerde vloeroppervlakte

9

bouwvolumes

Nobile Puurs Pomposo aan Hof-ten-Berglaan
Nobile Puurs gebouw SonataNobile interieurbeeld
Nobile Puurs gebouw Belcanto

Een levenslustige buurt

Wat in Nobile het meest in het oog springt? De grote nadruk op wooncomfort, esthetiek, duurzaamheid en betaalbaar wonen. Dit project bevindt zich in het hart van Puurs en legt vanuit die centrale ligging moeiteloos verbinding met de gemeenschap. Je vindt er verschillende woontypes, waaronder appartementen, huizen en kangoeroewoningen. Want een levende buurt, is een gevarieerde buurt.

Een groene identiteit

De groene identiteit van Nobile wordt nog versterkt door een collectieve centrale tuin met weelderige vegetatie. Of je nu in een appartement op een verdieping of een huis op de begane grond woont; je hebt direct toegang tot deze groene oase. Daarnaast beschikt het binnengebied over een prachtige serre, waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten. Nobile is veel meer dan een kleurrijke verzameling woonunits; het is een levendige gemeenschap die bloeit dankzij de weelde aan culturele, commerciële en recreatieve voorzieningen in Puurs. Supermarkten, bakkerijen, scholen… alles ligt hier vlakbij!

Nobile Puurs gebouw SonataNobile Puurs gebouwen Bravuro en Forza

TROEVEN

index
BLAUWGROEN ENGAGEMENT

Met een speciale focus op het groene binnengebied en de integratie van een wadi - een duurzaam afwateringssysteem dat water opvangt en infiltreert in de bodem - wordt de waarde van natuurlijke elementen in de omgeving benadrukt. Deze inzet voor blauwgroene aspecten is niet alleen een esthetische keuze, maar ook een duurzame en milieuvriendelijke benadering die bijdraagt aan een gezonde en aantrekkelijke leefomgeving.

index
LEVENSKWALITEIT

Onder meer met introductie van vier kangoeroewoningen geven we de levenskwaliteit een stevige boost door verschillende generaties onder één dak samen te brengen. Dit bevordert een sterkere gemeenschapsband en biedt flexibiliteit tussen privacy en gedeelde ruimtes, waardoor families een hechtere band creëren terwijl ze toch hun eigen leefruimte behouden.

Nobile Puurs gebouw SonataNobile interieurbeeld Adagio
index
ENERGIE

De vele energiebesparende maatregelen zorgen voor lage energiekosten. Elke woning is uitgerust met zonnepanelen voor groene energieopwekking en individuele lucht-water warmtepompen voor verwarming en warm water. De hoogwaardige isolatie dringt je energieverbruik verder terug tot een absoluut minimum. Als autovrije, rustige, en veilige omgeving bevordert Nobile ook groene mobiliteit. Er is voldoende bovengrondse fietsenstalling en ondergrondse parkeergelegenheid, inclusief de optie tot laadpunten voor elektrische auto's. Daarnaast zijn er in de ondergrondse parking plaatsen voorzien voor elektrische deelwagens. Duurzaam wonen? Dat doe je hier vanzelf.

Nieuws
Succesvolle opening van het modelappartement bij Nobile Puurs
Nobile omvat compacte hoekappartementen, sfeervolle doorzonappartementen, ruime luxe-appartementen en eigentijdse woningen. Met dit gevarieerd aanbod aan woontypen, vind je hier de perfecte woning, ongeacht je gezinssamenstelling.
Nieuws
Succesvolle opendeurdag Nobile Puurs
Nobile omvat compacte hoekappartementen, sfeervolle doorzonappartementen, ruime luxe-appartementen en eigentijdse woningen. Met dit gevarieerd aanbod aan woontypen, vind je hier de perfecte woning, ongeacht je gezinssamenstelling.
Nieuws
Overgangsmaatregel btw-tarief van 6%*
Tot en met eind 2024 geldt er een tijdelijk btw-tarief van 6% voor de afbraak en heropbouw van een privéwoning in heel België.
Klik om de kaart te activeren
51.07514096526745
4.273879382062908
Nobile

Puurs

IN DE KIJKER

Nobile Puurs Adagio woningenNobile interieurbeeldNobile Puurs interieurbeeldNobile Puurs gebouw VivaceNobile Puurs Forza Bravuro binnenpleinNobile Puurs terrasbeeldNobile Puurs Pomposo aan Hof-ten-BerglaanNobile interieurbeeld
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Zie jij jezelf al wonen in het groen in het bruisende centrum van Puurs?

Maak een afspraak
Nobile Puurs gebouw Vivace

Alles uitgebreid lezen?
Download de brochure!

Door je contactgegevens achter te laten en op ‘verzenden’ te drukken, geef je toestemming dat we je mogen contacteren over onze producten en diensten. Hiermee stem je in met onze privacyverklaring. Je kan je op elk moment afmelden. Meer informatie over hoe we ons inzetten om je privacy te beschermen kan je ook vinden in onze privacyverklaring.
Bedankt voor je interesse! We sturen je de brochure via e-mail.
Error