GROND VERKOPEN?

Grond verkopen?

Ben jij eigenaar van een bouwgrond of afbraakpand? Of ken jij een site met oude gebouwen die te koop staat? Geef ons dan zeker een seintje! Van Roey Vastgoed is steeds op zoek naar interessante locaties voor toekomstige projecten.

Contacteer ons

WAT ZOEKEN WE?


  • Bouwgronden, historische sites en leegstaande gebouwen (kantoren, fabriek, school) geschikt voor nieuwbouw en herbestemming
  • Locaties in het dorpscentrum of aan de stadsrand
  • Sites met potentieel voor minimum 25 units

Wij staan open voor diverse vormen van samenwerking (traditionele aankoop, recht van opstal, ...).

Hoedhaar Lokeren groen Hoedhaarpark
K-Tower Kortrijk

Van Roey Vastgoed creëert nieuwe, levendige wijken in en nabij kernen van dorpen en steden. Een locatie met centrale ligging in het hart van een gemeente of aan de stadsrand is dus essentieel.

Werf Artem

WAAROM SAMENWERKEN?

We ontwikkelen buurten die een meerwaarde creëren voor mens, maatschappij en planeet: onze focus ligt steeds op welzijn, groen en levenskwaliteit. Dankzij onze jarenlange ervaring staan we garant voor expertise en een deskundige aanpak. Je gaat in zee met een solvabele partij, onderdeel van Groep Van Roey. Bij ons kan je rekenen op de nodige discretie. Wij zijn een betrouwbaar familiebedrijf.

Van Roey Vastgoed samenwerken en vergaderen

ONZE WERKING EN WAARDEN

KWALITATIEF BOUWEN: Als ontwikkelaar én aannemer met jarenlange staat van dienst, garanderen we de hoogst mogelijke kwaliteitsnorm via ons ervaren team van experten.

EXPERTISE: We zijn mee met de laatste ontwikkelingen en houden de vinger aan de pols op vlak van nieuwe technieken en materialen.

ERVARING: We bestaan al meer dan 280 jaar waardoor we voorbereid zijn op élke uitdaging en de wensen en noden van klanten en stakeholders perfect aanvoelen.

STABILITEIT: We zijn een financieel gezond bedrijf met solide basis. Dit maakt ons een betrouwbare en gedegen partner.

Ben je eigenaar van een bouwgrond of pand?

Contacteer ons