BUURTONTWIKKELAAR

MET EEN HART VOOR MENSEN

Nederhem Halle

Wat ons bij Van Roey Vastgoed het meest typeert? Onze oprechte wil om inspirerende, duurzame en inclusieve woonomgevingen te creëren. Onze passie voor vastgoed gaat veel verder dan projectontwikkeling en bouwen alleen; wij scheppen gemeenschappen en verbeteren levens.

Ontdek onze missie, visie & waarden

Jouw ‘thuis’ is veel meer dan een dak boven je hoofd. Het is de plek waar jij je geluk, veiligheid en levenskwaliteit vindt. Het is die unieke omgeving waar je jezelf kunt zijn, je kinderen grootbrengt en geniet van alle kostbare momenten. Onze corebusiness? Levende buurten creëren, ‘rondom u’

De Notelaar Malle

Bij Van Roey Vastgoed ontwikkelen we geen ondoordachte projecten, wel toekomstgerichte buurten die ademen, leven en bruisen. We luisteren naar toekomstige bewoners, buren en gemeenten om zo de ideale leefomgeving te realiseren. Bij Van Roey draait alles om mensen en hun levens: werk, gezin, buurt, gemeenschap en planeet.

Het sleutelwoord? Harmonie. Een echte ‘thuis’, dat is alles rondom u.

Fiets plezier

WIJ ZIJN ANDERS...

Het mag duidelijk zijn dat Van Roey Vastgoed allesbehalve een klassieke speler is op deze markt. We onderscheiden ons op enkele cruciale domeinen:

Familie Van Roey oude foto

Oprecht betrokken

Mens, maatschappij en duurzaamheid: het houdt ons allemaal oprecht bezig. Onze buurten draaien om mensen, om hun thuis, kern, gemeente en wereld. Onze wortels in een kleinschalig familiebedrijf maken ons ook erg aanspreekbaar en authentiek, waardoor we altijd dicht bij onze eigen mensen en klanten staan.

Focus op dialoog en verbinding

Bij ons telt iedere stem. We denken actief mee en handelen daar ook naar. We zijn bruggenbouwers: verbindend ondernemen is onze basisfilosofie. Wie buurten wil creëren waarvan iedereen beter wordt, moet luisteren naar alle betrokkenen. Alleen zo realiseren we onze bruisende gemeenschappen, vaak ook in een PPS model.

Buurtmoment Sint-Lenaarts
Persoonlijk contact

Ondersteuning van start tot finish

Als uitvoerder, ontwikkelaar en verkoper zijn we tijdens het hele proces betrokken. Deze positie impliceert extra betrouwbaarheid. Ook wij hebben er alle belang bij dat alles vlot, kwaliteitsvol en naar wens wordt uitgevoerd. Als onderdeel van Groep Van Roey beschikken we over alle kennis en slagkracht om deze verantwoordelijkheid te dragen.

Grensverleggend klantgericht

Onze belangrijkste kwaliteitsnorm? Jouw klanttevredenheid: ‘Rondom u’ is voor ons meer dan een slogan We combineren onze zakelijke en technische expertise met een diepe interesse in de noden en wensen van jou als klant. Feedback wordt serieus genomen, zelfs als dat afwijkt van de initiële plannen. Welzijn, draagvlak en levenskwaliteit primeren altijd.

Zwembadsite Wilsele
De Nieuwe Dokken Gent - innovatie

Innovatie en duurzaamheid

We gaan verder dan wat verwacht wordt. Naast een gevarieerd aanbod denken we actief na over coöperatieve woonvormen en alternatieve financieringssystemen. Duurzaamheid is een sleutelwoord, waarbij we actief bijdragen aan duurzame technieken, circulair bouwen en mobiliteitsoplossingen. Buurtparticipatie en inclusiviteit zijn bij ons een evidentie.

ONZE PROJECTEN

IN VERKOOP

Bekijk het aanbod
Nobile
Puurs
Bekijk het aanbod
De Gaanderij
Herentals
Bekijk het aanbod
Hof ter Dorpe
Oud-Turnhout
Bekijk het aanbod
De Nieuwe Dokken
Gent