K-TOWER

Diksmuidekaai, Kortrijk
K-Tower KortrijkK-Tower Kortrijk interieurbeeld

Iconisch gebouw met verbluffende stadsgezichten

65

wooneenheden

15.668 m²

vloeroppervlakte

21

verdiepingen

K-Tower Kortrijk
K-Tower Kortrijk inkomhalK-Tower Kortrijk
K-Tower Kortrijk

Panoramisch wonen

De skyline van Kortrijk zal nooit meer dezelfde zijn: K-Tower, een prachtige woontoren met 21 verdiepingen, geeft er een nieuwe invulling aan het concept: ‘panoramisch wonen’. Het uitzicht op de stad is ronduit adembenemend. De bewoners van deze 65 luxeappartementen zijn dus gezegend met een woonervaring die baadt in natuurlijk licht waarbij dit zicht een kunstwerk op zich is. Het pronkstuk, de penthouse helemaal bovenaan, biedt zelfs een volledig 360° panorama.

Meer dan esthetiek

Maar de aantrekkingskracht van de K-Tower ligt niet alleen in zijn weidse uitzichten; ook de strategische ligging, iconische uitstraling en hoogwaardige afwerking dragen bij tot de ronduit uitzonderlijke woonbeleving. We hebben bij de ontwikkeling ook minutieus aandacht besteed aan de essentie van wooncomfort. Aspecten zoals akoestiek, brand- en inbraakveiligheid en toegangscontrole werden zorgzaam geïntegreerd in het concept om zo een zorgeloze thuis te garanderen.

K-Tower Kortrijk uitzichtK-Tower Kortrijk badkamer
K-Tower Kortrijk avondbeeld

Perfect geïntegreerd

Wat K-Tower nog meer bijzonder maakt, is de schitterende gevel. Deze opvallende façade is opgetrokken uit een combinatie van reflecterende en spiegelende panelen, waardoor het gebouw naadloos opgaat in zijn omgeving. Bovendien geven de royale metalen terrassen met hardhouten vloeren en geperforeerde plaatbekleding de toren een extra sprekend karakter. Alle terrassen werden uiteraard doordacht geplaatst om het licht en het uitzicht voor de bewoners behouden.

Nieuws
Vastgoedtrend in 2024: Koopmarkt krimpt, huurmarkt groeit, rendement klimt
De vastgoedmarkt in Vlaanderen kent een opvallende trend: een groeiend aantal Belgen kiest niet langer om eigenaar te worden van een woning, maar om te huren. In dit artikel analyseren we deze trend en leggen we uit wat dit betekent voor jou als potentiële huiseigenaar.
Blog
De 5 meest gestelde vragen tijdens je eerste gesprek met Van Roey Vastgoed
Benieuwd naar de 5 meest gestelde vragen tijdens een eerste gesprek met Van Roey Vastgoed? Lees ze hier.
Blog
Wat is de appartementswet?
Goede afspraken maken goede buren. Zeker in een appartementsgebouw, waarbij je samen onder één dak woont, is dit essentieel. Als je een appartement koopt, bezit je niet enkel je eigen ruimte maar ook een stukje van de trappenhal, lift en tuin. Over deze gemeenschappelijke delen moet je samen met de andere mede-eigenaars beslissingen nemen.
Klik om de kaart te activeren
50.83330691156045
3.265042266619006
K-Tower

Kortrijk

IN DE KIJKER

K-Tower KortrijkK-Tower Kortrijk interieurK-Tower Kortrijk interieur badkamerK-Tower KortrijkK-Tower KortrijkK-Tower Kortijk interieurK-Tower Kortrijk interieurK-Tower Kortrijk
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.