Ter Werft Geel
arrow icon

Geel

Ter Werft

Ter Werft is een paradepaardje voor Geel. Dit stadsvernieuwingsproject is innoverend dankzij de vele functies die er samengaan. Ter Werft biedt verschillende types woningen, kantoren, horeca, vrije beroepen en het Vredegerecht. Met het verfrissend ontwerp zorgden de ontwerpers voor een mooi geheel. Er ging veel aandacht naar een perfecte afwerking en een zeer interessante prijs-kwaliteitverhouding.

Er zijn appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. Dit heeft voor een gevarieerde bewonersgroep gezorgd, wat op zijn beurt leidt tot heel wat leuke momenten onder buren. De appartementen zijn ook interessant voor wie eerst nog enkele jaren wil verhuren en er pas later zelf in wil gaan wonen.

Dit project heeft zijn naam niet gestolen: met goede isolatie en uitgekiende bouwmaterialen is een E-peil van 55 mogelijk. Dit is een pak lager dan de wettelijk opgelegde norm. Het gaat dus om woningen met een laag energieverbruik, waardoor ook de energiefacturen lager zullen uitvallen. In het binnengebied zorgt het vele groen voor extra ademruimte.

Tot slot heeft Ter Werft ook een toplocatie: pal in het centrum van Geel waar je winkels, restaurants, scholen, een cultureel aanbod en dienstencentra vindt. Met het treinstation op minder dan een kilometer is het een perfecte uitvalbasis voor pendelaars. 

Terug naar het realisatieoverzicht