De Lommert Rijkevorsel
arrow icon

Rijkevorsel

De Lommert

Voor ieder wat wils

De Lommert is een knipoog naar de centrale ligging. Het project is namelijk bijna letterlijk gelegen in de schaduw van de kerktoren van Rijkevorsel.

We bouwen uiteraard niet voor een bepaald type bewoner, maar voor heel wat verschillende individuen en gezinnen, die allemaal op zoek zijn naar een thuis op maat. Het woonaanbod in De Lommert is erg gevarieerd. In De Rozekes hebben we 17 appartementen, waarvan 2 penthouses. Allen voorzien van 1, 2 of 3 slaapkamers. Ze werden zo ontworpen dat ze voor alle leeftijden vlot toegankelijk zijn. De meeste appartementen hebben aan weerskanten een terras, waardoor je de hele dag lang kan profiteren van de zon. Aan de achterzijde kijken ze uit op de aangrenzende groenzone.

Aan de overkant van de straat bouwen we twee villa’s, Den Aak en Den Beuk, die elk 6 appartementen omvatten. Deze appartementen tellen 2 of 3 slaapkamers en zijn voorzien van een ruim terras. De gelijkvloerse appartementen genieten
bovendien van een prachtige tuin met zuid of west oriëntatie. Omdat de appartementen telkens over 3 gevels beschikken, kan je maximaal genieten van het licht en het zicht op het omringende groen. Bovendien heb je een rechtstreekse
verbinding met Den Hof, waar je in een rustige setting je buren ontmoet.

Zo biedt het project écht voor ieder (en elke gezinssamenstelling) wat wils.

Vlot bereikbaar

In Rijkevorsel kom je ogen te kort tijdens een wandeling langs de stenen bergmolen en authentieke jaagpaden. Maar vergis je niet: ondanks het landelijke karakter, moet je geen grote afstanden trotseren voor je dagelijkse verplaatsingen. Je woont op wandelafstand van een supermarkt, bakker en twee scholen. Vlak om de hoek liggen maar liefst vier bushaltes en binnen een half uur sta je met de auto in centrumstad Turnhout.

ARCHITECT 

BULK architecten

AANNEMER 

Artem

OPLEVERING 

2021

 

Terug naar het realisatieoverzicht