Brasschaat

Levenslang thuis wonen!

Iedere levensfase vraagt een woning die daarbij past. Een student zoekt een kamer om op eigen benen te staan, een gezin trekt in een huis om de kinderen groot te brengen. Wanneer een huis te groot wordt, kan een assistentiewoning een logische volgende stap zijn. Dit type appartement evolueert met je mee.

Dit is exact wat de 191 assistentiewoningen van Prins Kavelhof bieden. Appartementen waar je – zolang je wil – zelfstandig kan blijven wonen, in een gezellige en groene omgeving. Daarnaast is er optioneel keuze uit een reeks diensten die je leven gemakkelijk maken. Je geniet van het comfort van alleen wonen, maar hoeft geen rekening te houden met de nadelen. Geen onderhoud van het gebouw of de tuin, altijd iemand in de buurt als je dat nodig hebt.

De woonassistent van Familiehulp: uw vertrouwenspersoon in Prins Kavelhof
De woonassistenten van Familiehulp zijn hét aanspreekpunt voor de bewoners van Prins Kavelhof: zij geven advies op het vlak van wonen, leven en zorg en stellen de dienstverlening af op uw persoonlijke vragen, behoeften en wensen. Dit verloopt uiteraard steeds in een vriendelijke sfeer en met wederzijds vertrouwen en respect. Bovendien zijn deze medewerkers elke werkdag in Prins Kavelhof aanwezig. Op die manier zorgen zij voor een kwalitatieve, warme en aangename leefomgeving.

Elke woonassistent van Familiehulp beschikt over een professioneel bachelor diploma in de welzijns- of gezondheidszorg, of is gelijkwaardig in ervaring. Bij Familiehulp genieten deze medewerkers tevens een gedegen opleiding en ondersteuning.

Er zijn nog appartementen beschikbaar voor verhuur.

Adres
Van Hemelrijcklei 80
2930 Brasschaat