Hof ter Dorpe
Oud-Turnhout

Rust én bedrijvigheid, perfect in balans

Verhuis gelijk bij akte

Kan je niet kiezen tussen natuurpracht en stedelijke bedrijvigheid voor je woonbestemming? Goed nieuws: Hof ter Dorpe heeft het beste van deze twee werelden: je bent er omringd door de weelderige natuur terwijl je geniet van alles wat een bruisende dorpskern te bieden heeft. Dit is een oase van rust waarin jij je eigen paradijs creëert.

Hof ter Dorpe avondbeeld gevels gebouwen Helix

44 wonderlijke woonunits:

Het project omvat 40 moderne appartementen en 4 eigentijdse woningen. Met een gevarieerd aanbod aan woontypen, waaronder hoekappartementen, studio's met dorpszicht, woningen met tuin, doorzonappartementen en penthouses, vind je hier de perfecte woning, ongeacht je gezinssamenstelling. De oppervlaktes variëren van een compacte 58 m² tot een ruime 183 m².

Appartementen
Bij Hof ter Dorpe vind je ruime appartementen, studio's en penthouses met open, lichtrijke leefruimtes en grote raampartijen die uitkijken op groen. Heb je graag één, twee of drie slaapkamers? Een zonnig terras of uniek ontworpen hoekterras? Een charmant balkon? Vanuit deze slim ontworpen woningen geniet je altijd van privacy én een rustgevend uitzicht op het groen.    
Woningen
Hof ter Dorpe biedt ook vier gezinswoningen, elk met een basisoppervlakte van ongeveer 120 m2. Elke woning heeft een eigen privétuin met terras. In deze gezellige en hoogwaardige dorpshuizen vind je alle ruimte en comfort om jou en je gezin een echte thuis te schenken.
Commercieel
Een levendige buurt vraagt om activiteit. De commerciële ruimtes, gelegen aan het dorpsplein, zijn perfect geschikt voor een kapsalon,optieker of andere handelszaak. Hun ideale ligging maakt ze een uitstekende keuze om bij te dragen aan de bruisende sfeer van de omgeving.
Hof ter Dorpe woningen Taxus en binnentuin

BEN-woningen

Onder meer dankzij slimme ventilatie, hoogwaardige isolatie en één van de allereerste KWO (koude-warmteopslag) systemen in Vlaanderen, is elke woning in Hof ter Dorpe een BEN woning (Bijna-Energie Neutraal). De voordelen zijn evident: lage energiekosten, maximaal wooncomfort, minimale ecologische voetafdruk. En last but not least: je maakt kans opeen mooie korting op je onroerende voorheffing!
Een afspraak maken?

De voordelen van wonen in Hof ter Dorpe

Hof ter Dorpe Oud-Turnhout gebouw Helix
01
Jouw droomwoning, jouw keuzes
De leidraad bij het ontwerp van Hof ter Dorpe? Jou als klant een instapklare woning bezorgen met een onberispelijke afwerking. Materialen, kleuren, kasttypes, handgrepen en werkbladen... Alles werd met de grootste zorg geselecteerd. Ook keukentoestellen, hoogwaardige volkeramische tegels en vloerverwarming zijn in de prijs inbegrepen, net als diverse sanitaire meubels in verschillende kleuren voor de badkamer: het afwerkingsniveau ligt hóóg!
Hof ter Dorpe detail keuken
02
Duurzaam wonen
Hof ter Dorpe geniet volop van de troeven die de natuur aanbiedt. Enige dankbaarheid is dus op z’n plaats. Logisch dat we met dit project streven naar een duurzame leefomgeving met respect voor mens én milieu. We hebben het groen behouden waar mogelijk, het hele project wordt gekenmerkt door energiezuinige woningen en het binnengebied is autovrij.
Hof ter Dorpe gebouw Salvia
03
Ontworpen voor comfort en verwondering
Hof ter Dorpe past naadloos in het landelijke dorpsuitzicht. De eenvoudige materialisatie met natuurlijke tinten en lichtgekleurde bakstenen geeft de gebouwen een harmonieuze uitstraling. Het intelligente ontwerp zorgt ervoor dat je in elke woning een prachtige lichtinval én ongeëvenaarde privacy krijgt. Inkijk blijft tot een minimum beperkt. De ligging van de terrassen trekt die geborgenheid dan mee naar buiten.
Hof ter Dorpe Oud-Turnhout studio
04
Diverse woningtypes
Hof ter Dorpe staat voor diversiteit. Een studio met adembenemend dorpszicht? Of liever een ruim doorzonappartement met een groot terras? Of toch die een gezinswoning met privétuin? Elke woning heeft een unieke visuele identiteit die aansluit bij een specifieke woontypologie, waarin jij jouw perfecte thuis of winkel creëert.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Klik om de kaart te activeren
51.31844023303357
4.981152242401401
Hof ter Dorpe

Oud-Turnhout

Hof ter Dorpe: een buurt om te (be)leven!

Hof ter Dorpe plaatst je midden in het oergezellige Oud-Turnhout met al z’n troeven binnen handbereik. De supermarkt, bakker, brasserie en scholen liggen op wandelafstand. De commerciële ruimtes en een cultureel centrum dragen bij tot de levendigheid van de buurt.

Ontdek meer
Centrumlocatie
Groen centrumleven: dubbele charme
Hof ter Dorpe onderscheidt zich door de ultieme mix van dynamisch centrumleven en de rust van de natuur. Hier woon je in een groene oase midden in een charmante dorpskern. Het groen fungeert bovendien als natuurlijke buffer voor de aangrenzende percelen. Tegelijk geniet de hele buurt van het uitzicht op de groene doorgang. Openheid én geborgenheid: twee vliegen in één klap!
Mobiliteit
Leefbaarheid = mobiliteit
Wil je echt zorgeloos leven? Dan is bewegingsvrijheid onontbeerlijk! Hof ter Dorpe bevordert groene mobiliteit met een doorsteek voor wandelaars en fietsers. Het project is makkelijk bereikbaar via de E34 en heeft uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer. Bewoners kunnen volop gebruik maken van ondergrondse garages. Er zijn zelfs elektrische deelwagens beschikbaar op het dorpsplein.
Groen
Prachtig groen
Natuurliefhebber? Haal gerust je hart op in de ongerepte bossen en weilanden, met het gerenommeerde Landschap De Liereman als walhalla voor de wandelaar.

Maak een afspraak

Beleef Hof ter Dorpe zélf. Neem contact op voor meer informatie of om een bezoekje te plannen. We tonen je graag alle mogelijkheden!

Maak een afspraak

Hof ter Dorpe in de kijker

Wil je met volle teugen genieten van groene rust in een gezellige dorpsomgeving? Neem dan zeker een kijkje in Hof ter Dorpe!

Hof ter Dorpe inkomhalHof ter Dorpe woningen Taxus en binnentuinHof ter Dorpe Oud-Turnhout lichtinvalHof ter Dorpe detail gebouw SalviaHof ter Dorpe Oud-Turnhout terrassenHof ter Dorpe gebouw HelixHof ter Dorpe detail keuken
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Hof ter Dorpe avondbeeld gevels gebouwen Helix
Hof ter Dorpe logo beige

Een groene parel aan het dorpsplein

Hof ter Dorpe in het nieuws

Blijf je graag op de hoogte van alles wat er over Hof ter Dorpe verschijnt? Dan vind je hier alle artikels, reportages, interviews en blogposts over dit opmerkelijk fijne woonproject.

Blog
Nieuwbouw en geothermie: een winnende combinatie!
Op zoek naar een duurzame woning? Dan is energie-efficiëntie cruciaal. Met name de keuze van het verwarmings- en koelsysteem, is hierbij uiterst belangrijk.
Nieuws
Succesvolle opendeurdag Hof ter Dorpe Oud-Turnhout
Hof ter Dorpe omvat in totaal 40 moderne appartementen en 4 eigentijdse woningen. Met een gevarieerd aanbod aan woontypen, vind je hier de perfecte woning, ongeacht je gezinssamenstelling.
Nieuws
Toekomstige bewoners Philippe Dierckx en Marilou Gijsbers kijken uit naar het nieuwe Hof ter Dorpe in Oud-Turnhout
Philippe, Marilou en hun buurman Adriaan Martens kijken uit naar het nieuwe Hof ter Dorpe in Oud-Turnhout
Ga naar vanroeyvastgoed.be