Torck
Deinze

Commerciële ruimte

De commerciële ruimtes vind je op het gelijkvloers op de hoek van het gebouw in de Liefkemeirestraat. Centraal en gunstig gelegen dus. De grote raampartijen geven jouw producten of diensten zonder twijfel een extra elan aan deze bruisende buurt. Tegelijk is er ook ruim voldoende sereniteit voor jouw professionele activiteiten. Je kan de ruimte als één geheel aankopen of deze kan opgesplitst worden in drie kleinere ruimtes.

Impressie invulling commerciële ruimte Torck Deinze
Impressie invulling commerciële ruimte Torck Deinze

01. Ruimte als één geheel

Wanneer je de commerciële ruimte als één geheel aankoopt, zijn dit de specificaties.
Oppervlakte
328 m²
Prijs
€ 484.305,- (exclusief kosten)
Maak een afspraak
Torck Deinze

02. Opgesplitste ruimte

De commerciële ruimte kan ook opgesplitst worden in drie kleinere ruimtes.
Oppervlakte
85 m², 134 m² en 154 m²
Prijs
vanaf € 125.000,- (excl. kosten)
Maak een afspraak
Torck Deinze binnentuin
Logo Torck Deinze

Een rijke geschiedenis & beloftevolle toekomst

Torck in het nieuws

Blijf je graag op de hoogte van alles wat er over Torck verschijnt? Dan vind je hier alle reportages, artikels interviews en blogposts over dit uitzonderlijk mooie woonproject.

Nieuws
Succesvolle opendeurdag bij Torck in Deinze
Mag jouw woning méér zijn dan gewoon een mooi gebouw? Hou je van een verhaal achter je woonplek? Dan is Torck iets voor jou. Dit project is gevestigd op een historische locatie, waar het alle voordelen van eigentijds en stedelijk wonen verenigt met een trotse geschiedenis.
Blog
Wat is herontwikkeling van vastgoed?
Herontwikkeling geeft een tweede leven aan bestaand vastgoed. Ofwel door renovatie, ofwel door een complete transformatie waarbij een gebouw of site een volledig nieuwe bestemming krijgt. Om geen nieuwe, open ruimte in beslag te nemen bij het realiseren van woonprojecten, kiest ook Van Roey Vastgoed bewust voor herontwikkeling.
Nieuws
Torck: duurzaam wonen in een groene omgeving
Met een ecologisch verantwoord nieuwbouwproject zoals Torck in Deinze kan je dan ook heel wat besparen op je energiekosten én je steentje bijdragen aan het milieu.
Ga naar vanroeyvastgoed.be