De Gaanderij
Herentals

De charme van toen, badend in comfort van nu…

Herentals, het hart van de Kempen, is een veelzijdig oord. Rust en bedrijvigheid vinden er elkaar in een stadskern die baadt in historische charme. Omringd door natuurschoon, wordt herbronnen een vanzelfsprekendheid. Hier, pal in het historische centrum van Herentals, is wonen synoniem voor genieten. De Gaanderij neemt alle troeven van deze pittoreske hotspot mee in een woonconcept waar iedereen écht thuiskomt.

De Gaanderij gebouw Aula

Woonplezier voor elk type bewoner

De oude schoolgebouwen en het prachtige Begijnhof voorzien De Gaanderij van authentieke gezelligheid, terwijl natuur en zonlicht alle zintuigen prikkelen. Tegelijk tillen de hedendaagse architectuur en het eigentijdse comfort de woonervaring naar nieuwe hoogtes. In deze brede waaier aan woontypologieën vindt elk gezin zijn gading. Het aanbod varieert van eengezinswoningen tot (doorzon)appartementen met oppervlaktes tussen 60 m² en 164 m².

Appartementen
Zoek je een doorzonappartement waar je maximaal geniet van natuurlijk daglicht? Een oergezellig hoekappartement met jouw ideale indeling? Intieme geborgenheid, maximale connectie met de sfeervolle omgeving of beide: in De Gaanderij komt iedereen aan zijn trekken.     
Woningen
Deze knusse stadswoningen stimuleren gemoedsrust. De combinatie tussen een eigen tuin en gemeenschappelijke groene ruimte biedt veilige bewegingsvrijheid. Ook alle mogelijke horeca, winkels en scholen vind je hier op wandelafstand.

De voordelen van wonen in De Gaanderij

De Gaanderij interieurbeeld
01
Centrale ligging
Leven in De Gaanderij betekent: dagelijks genieten van de warme Kempense gezelligheid. Dankzij de centrale ligging heb je meteen toegang tot alle voorzieningen die deze sympathieke stad te bieden heeft. Op een steenworp vind je de bruisende Grote Markt, diverse supermarkten en een gevarieerd scala aan essentiële winkels. Ook verschillende scholen en een crèche liggen op wandelafstand. Kortom: het leven is hier makkelijk.
De Gaanderij Herentals vanuit Begijnhof
02
Divers & oerdegelijk
De diverse gebouwen van De Gaanderij zijn met de grootste zorg ontworpen om rust en woonplezier te stimuleren. Elk gebouw omarmt een unieke identiteit, mét oog voor de authentieke historiek die deze site ademt. Je vindt hier prachtige uitzichten, zonovergoten terrassen, indrukwekkend hoge plafonds en weelderige groene binnentuinen. Allemaal verspreid over een veelheid aan woontypen. Hier creëert elk gezin moeiteloos een eigen thuis.
De Gaanderij gebouw Entrée en Magnolia
03
Een groene oase
De voormalige speelplaatsen werden getransformeerd tot weelderige groene oases die de woonbeleving omhoog tillen. De weelderige groenzones zijn verlengstukjes van het indrukwekkende Begijnhof. De kers op deze taart? Een majestueuze kastanjeboom. Dit natuurlijk monument, even oud als de site zelf, is een stille getuige van de rijke geschiedenis die deze buurt kenmerkt.
De Gaanderij Herentals interieurbeeld
04
Duurzaam
Alle woningen en appartementen op de site worden verwarmd en gekoeld via een duurzaam warmtenet of KWO-installatie , en dus niet met gas. Met andere woorden: de beleving en ecologische efficiëntie sluiten naadloos aan bij de hoogstaande uitstraling.
De Gaanderij gebouw Corridor
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Klik om de kaart te activeren
51.181373509394234
4.836322454046672
De Gaanderij

Herentals

Een omgeving om te beleven

Herentals loopt over van heerlijke smaken en betoverende schoonheid. De stad is een bourgondische mix van gezellige eetgelegenheden, een zinderend cultuurcentrum, talloze grote en kleine winkels en alle mogelijke accommodaties. Stuk voor stuk overgoten met die sappige Kempense gastvrijheid. Een beter woondecor kunnen we niet meteen bedenken!

Ontdek meer
Recreatie
Gezonde geest, gezond lichaam
Met zoveel groene buitenruimte zal het je niet verbazen: leven in en rond Herentals is gezond. Ook de sportieveling komt aan zijn trekken. De Herentalse bossen en velden gelden als mekka voor veldrijders, mountainbikers en loopfanaten. In het Netepark vindt iedereen dan weer al het mogelijke water- en speelplezier.
Groen
De toeristentoren: geniet van de Kempense natuurpracht
Midden in de bossen waakt de trotse toeristentoren over de omgeving. Een klim is zeker de moeite waard; de vergezichten zijn namelijk even spectaculair als hartverwarmend!
Cultuur
Cultuurliefhebber? Bezoek de Lakenhal
De Lakenhal is een parel van lokaal erfgoed. Het gebouw werd in het begin van de 15e eeuw opgetrokken door rijke wolwevers en lakenmakers om er hun handel in te drijven. Nu vervult deze prachtlocatie een socio- culturele functie met tentoonstellingen en concerten.
Mobiliteit
Mobiliteit als troef
De Gaanderij is, net als het hele stadscentrum, gemakkelijk te voet of per fiets bereikbaar. Bijna overal geldt een snelheidslimiet van 30 km/u. Je vindt tal van fietsenstallingen verspreid over het centrum. Bovendien is de stadskern uitstekend bereikbaar met zowel de bus als de trein. Voor verdere verplaatsingen is ook de E313 altijd vlot te bereiken.
De Gaanderij sfeerbeeld Aula en tuin

Koop nu aan 6% btw*

Vandaag koop je een woning in De Gaanderij aan 6% btw. Hiermee bespaar je voor een gemiddeld nieuwbouwappartement € 40.000,-*.

Snel zijn is de boodschap, want deze maatregel is enkel geldig voor de facturen die voor eind 2024 uitgeschreven worden. Daarnaast zijn er nog meer concrete voorwaarden* om van 6% btw te genieten.

* Informeer naar de concrete voorwaarden
Lees de voorwaarden in onze blog

Maak een afspraak

Lijkt wonen in deze pittoreske setting je wel wat? Wil je graag meer weten over wonen in De Gaanderij? Kom dan gerust even persoonlijk kennismaken. We vertellen je met plezier alles wat je wilt weten!

Maak een afspraak
De Gaanderij sfeerbeeld Aula en tuin
Huis/Architectuur

Investeren in De Gaanderij is investeren in je toekomst!

Investeren in vastgoed blijft één van de sterkste beleggingsvormen. De waarde van je appartement of woning stijgt én je ontvangt mooie huuropbrengsten. Bovendien ondersteunen we je bij Van Roey Vastgoed met massa’s expertise. Bij De Gaanderij investeer je niet alleen in je eigen toekomst, maar ook in de gezonde ontwikkeling van een aantrekkelijke nieuwe buurt. Jouw rendement overstijgt dus dat van een ‘gewone’ vastgoedinvestering.
Meer over investeren in De Gaanderij

De Gaanderij in de kijker

Baden in historische charme, groene onthaasting en eigentijds comfort? Dat is exact waar wonen in De Gaanderij voor staat.

De Gaanderij Herentals MagnoliaDe Gaanderij interieurbeeld CorridorDe Gaanderij Herentals Aula en KastanjepleinDe Gaanderij gebouw Corridor voorgevelDe Gaanderij Herentals interieurbeeldDe Gaanderij gebouw FoyerDe Gaanderij Herentals De KapelDe Gaanderij terrasbeeld gebouw De Kapel
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
De Gaanderij gebouw Corridor
Logo De Gaanderij Herentals

Historisch wonen in hartje Herentals

De Gaanderij in het nieuws

Blijf je graag op de hoogte van alles wat er over de Gaanderij verschijnt? Ontdek hier alle artikels, reportages, interviews en blogposts over dit uitzonderlijk mooie woonproject.

Blog
Nieuwbouw en geothermie: een winnende combinatie!
Op zoek naar een duurzame woning? Dan is energie-efficiëntie cruciaal. Met name de keuze van het verwarmings- en koelsysteem, is hierbij uiterst belangrijk.
Nieuws
Succesvolle opendeurdag De Gaanderij Herentals
De Gaanderij kent verschillende gebouwen waar je in alle rust kan vertoeven. Doordat alle gebouwen hun unieke - en soms zelfs historische - karakteristieken hebben, omarmen ze elk een eigen identiteit.
Nieuws
Overgangsmaatregel btw-tarief van 6%*
Tot en met eind 2024 geldt er een tijdelijk btw-tarief van 6% voor de afbraak en heropbouw van een privéwoning in heel België.
Ga naar vanroeyvastgoed.be