Torck
Deinze

Appartementen

In alle rust het stadsleven gadeslaan? Of liever herademen in de groene binnentuin? De appartementen van Torck zijn stuk voor stuk typevoorbeelden van het nieuwe wonen. In jouw kwalitatieve, stijlvolle woning vind je de rust én de inspiratie die je nodig hebt.

Torck Deinze interieur appartement
Torck Deinze slaapkamer

01. Eén slaapkamer

Vanuit deze appartementen heb je uitzicht op de Liefkemeirestraat. Ze hebben één slaapkamer en ruime terrassen waar je volop van de middag- en avondzon geniet.
Slaapkamers
1
Tuin
Gezamenlijk
Oppervlakte
70 m² - 80 m²
Prijs
vanaf € 234.000 (excl. kosten)
Laatste units te koop!
Maak een afspraakDownload het plan
Torck Deinze interieur

02. Twee slaapkamers

Deze appartementen met twee slaapkamers hebben uitzicht op de woonstraat en het groene binnengebied. Altijd wat te beleven dus, zonder dat jouw rust wordt verstoord. Je geniet hier lang van de zon. Je woonkamer ligt evenwijdig of haaks op de binnentuin.
Slaapkamers
2
Tuin
Gezamenlijk
Oppervlakte
91 m² - 96 m²
Prijs
vanaf € 293.000 (excl. kosten)
Laatste 5 units te koop!
Maak een afspraakDownload het plan
Torck Deinze leefruimte

03. Drie slaapkamers

Vanuit deze appartementen heb je uitzicht op de Ommegangstraat en de binnentuin. Ze hebben drie slaapkamers en ruime terrassen waar je volop van de zon geniet.
Slaapkamers
3
Tuin
Gezamenlijk
Oppervlakte
123 m² - 147 m²
Prijs
vanaf € 339.000 (excl. kosten)
Laatste units te koop!
Maak een afspraakDownload het plan
Torck Deinze binnentuin
Logo Torck Deinze
Een rijke geschiedenis & beloftevolle toekomst

Torck in het nieuws

Blijf je graag op de hoogte van alles wat er over Torck verschijnt? Dan vind je hier alle reportages, artikels interviews en blogposts over dit uitzonderlijk mooie woonproject.

Blog
Wat is herontwikkeling van vastgoed?
Herontwikkeling geeft een tweede leven aan bestaand vastgoed. Ofwel door renovatie, ofwel door een complete transformatie waarbij een gebouw of site een volledig nieuwe bestemming krijgt. Om geen nieuwe, open ruimte in beslag te nemen bij het realiseren van woonprojecten, kiest ook Van Roey Vastgoed bewust voor herontwikkeling.
Nieuws
Torck: duurzaam wonen in een groene omgeving
Met een ecologisch verantwoord nieuwbouwproject zoals Torck in Deinze kan je dan ook heel wat besparen op je energiekosten én je steentje bijdragen aan het milieu.
Blog
Het belang van akoestische isolatie in de woning
Luidruchtige buren of straatlawaai kunnen erg vervelend zijn. Gelukkig kan je geluidsoverlast vermijden met akoestische isolatie. Bij Van Roey Vastgoed doen we hiervoor beroep op de expertise van een akoestisch studiebureau.
Ga naar vanroeyvastgoed.be