Torck
Deinze

Trots verleden krijgt beloftevolle toekomst

Verhuis gelijk bij akte

Mag jouw woning méér zijn dan gewoon een mooi gebouw? Hou je van een verhaal achter je woonplek? Dan is Torck iets voor jou. Dit project is gevestigd op een historische locatie, waar het alle voordelen van eigentijds en stedelijk wonen verenigt met een trotse geschiedenis. Gelegen in het stadscentrum van Deinze, biedt Torck een veelheid aan fijne woongelegenheden.

Torck Deinze

Ruime appartementen en handelspand op zichtlocatie

Wonen in alle rust, omringd door groen en tegelijk midden in de stedelijke gezelligheid: wie wordt daar niet vrolijk van? Zoek jij een kwaliteitsvolle woning met historisch karakter? Of bouw je graag je zaak uit op een unieke locatie die bol staat van het potentieel? Bekijk dan zeker dit diverse aanbod!

Appartementen
Torck omvat 60 appartementen, elk met een unieke indeling en oriëntatie. Of je nu op zoek bent naar een modern appartement met 1, 2 of 3 slaapkamers, je vindt het hier op een steenworp afstand van het centrum van Deinze. Vanzelfsprekend is onze hoge lat qua afwerking en kwaliteit een evidentie voor elke woning.
Commerciële ruimte
De commerciële ruimte heeft een netto-oppervlakte van 328m2 en biedt ruimte voor kantoren, handel en diensten. Deze plekken zullen ongetwijfeld bijdragen tot de groeiende dynamiek die Torck in Deinze stimuleert.

Les Usines Torck zijn een iconisch begrip in het collectieve geheugen van Deinze. In de 20e eeuw was deze industriële site toonaangevend in de productie van kinderwagens, tuinmeubelen, speelgoed en trapwagens. Dit familiebedrijf legde de basis voor Deinze als centrum van de speelgoedindustrie.

Waarom wonen in Torck echt iets voor jou is?

Torck Deinze terrasbeeld
01
Ontworpen voor beleving
De roodbruine gevelritmiek verwijst naar het industriële verleden, terwijl de elegante lijnen richting toekomst wijzen. In Torck ligt de nadruk op kwalitatieve architectuur. Lees: herkenbare vormgeving, duurzame materialen en doordachte leefruimtes. Elk appartement heeft daarom een unieke indeling. Ongeacht je budget of gezinssamenstelling; in Torck vind je de wooneenheid die bij jou en je gezin past.
02
Groen en veilig wonen in de stad
Midden in de stad geniet je hier als bewoner volop van groen dankzij een mooie binnentuin, bomen langs de straatkant en groene buffers tussen de woningen. Tegelijk verliezen we je privacy en de toegankelijkheid nooit uit het oog. Heel het binnengebied is trouwens autovrij. Je woont dus in een veilige omgeving, omringd door groen, met onder meer De Brielmeersen op een steenworp afstand.
Torck Deinze
03
Centrale ligging
Torck ligt op wandelafstand van alle voorzieningen die het leven in de stad zo makkelijk maken: stadsdiensten, winkels, scholen, het zwembad, culturele centra, musea en nog veel meer. Bovendien bevinden ook het station, de fietssnelweg en de snelweg zich vlakbij. Kortom: Dit is een perfecte terugvalbasis.
04
Nooit meer zoeken naar parkeerplaats
Aan elk detail werd gedacht. Iedere wooneenheid heeft minstens één parkeerplaats en twee fietsenstallingen. Dankzij de slimme ligging van de parking bereik je in no time je appartement. De fietsenstallingen zijn zowel bovengronds als ondergronds en goed verdeeld over de verschillende ingangen. Nooit zoeken naar parkeer- of fietsstalplaats; je bent meteen helemaal thuis!
Torck Deinze appartement
05
Haalbaar voor elk type bewoner
Diversiteit is altijd een meerwaarde. Daarom zetten we in op kwaliteitsvol wonen voor elk budget. De keuze is dan ook groot: gelijkvloerse appartementen, torenappartementen, lofts en penthouses. Wat je gezinssamenstelling ook is: je vindt hier sowieso jouw perfecte woning.
06
Stadsvernieuwing
Ben je op zoek naar een woning die ook zinvol en toekomstgericht is? Dan is instappen in een stadsvernieuwingsproject als dit een logische keuze. Torck draagt bij tot een heropleving van Deinze als gezellige, aangename en duurzame stad. Doe je mee?
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Klik om de kaart te activeren
50.97702299761944
3.5292245829049693
Torck

Deinze

Een omgeving om te beleven

De locatie van Torck belichaamt perfect de harmonie tussen het bruisende stadsleven en de kalmte van groene omgevingen, met een scala aan omgevingstroeven die jouw woonervaring compleet maken.

Ontdek meer
Bereikbaarheid
Uitstekende bereikbaarheid
Gelegen langs de Ommegangstraat en de Liefkemeirestraat, biedt Torck optimale bereikbaarheid met het nabijgelegen station als ideale uitvalsbasis voor pendelaars. Bovendien bieden de nabijheid van de fietssnelweg tussen Gent en Waregem en de toegang tot de E17 naadloze verbindingen met steden zoals Gent, Kortrijk en Waregem.
Groen
Groene omgeving
Omringd door groene accenten, ervaar je de invloed van de natuur, met de Brielmeersen op wandelafstand om er dan volledig in op te gaan.
Ideale uitvalsbasis
Praktische Voorzieningen
Alle benodigde voorzieningen liggen op loopafstand: cultuur, stadsdiensten, supermarkten, restaurants, scholen, banken en ontspanningsmogelijkheden. Plezier en comfort liggen altijd binnen handbereik.
Recreatie
De Leiestreek
De Leiestreek charmeert met zijn rustgevende en tegelijk levendige omgeving. Het indrukwekkende Kasteel Ooidonk, een middeleeuwse burcht is een absolute erfgoedparel. De Brielmeersen biedt een scala aan activiteiten, terwijl het Mudel Museum kunstliefhebbers in vervoering brengt. Ga op ontdekking langs de oude Leiearmen, de oude Kalevallei en volg de prachtige wandelroutes die kunst en rivier in de schijnwerpers zetten.

Maak een afspraak

Is ‘groen’ wonen in de stad iets voor jou? Wil je graag meer weten over de prachtwoningen van Torck? Spring dan gerust even binnen. We vertellen je met plezier alles wat je wilt weten!

Maak een afspraak
Huis/Architectuur

Investeren in Torck is investeren in je toekomst!

Investeren in vastgoed blijft één van de sterkste beleggingsvormen. De waarde van je appartement of woning stijgt én je ontvangt mooie huuropbrengsten. Bovendien ondersteunen we je bij Van Roey Vastgoed met massa’s expertise. Bij Torck investeer je niet alleen in je eigen toekomst, maar ook in de gezonde ontwikkeling van een aantrekkelijke nieuwe buurt. Jouw rendement overstijgt dus dat van een ‘gewone’ vastgoedinvestering.
Meer over investeren in Torck

Torck in de kijker

Benieuwd naar de voordelen van deze groene, zinvolle stadsontwikkeling? Kom zeker eens kijken in Torck!

Torck Deinze appartementTorck Deinze binnentuinTorck Deinze sfeerbeeld slaapkamerTorck Deinze detail vloerTorck Deinze badkamerTorck Deinze binnentuinTorck Deinze detail eetkamer
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Torck Deinze
Logo Torck Deinze

Een rijke geschiedenis & beloftevolle toekomst

Torck in het nieuws

Blijf je graag op de hoogte van alles wat er over Torck verschijnt? Dan vind je hier alle reportages, artikels interviews en blogposts over dit uitzonderlijk mooie woonproject.

Nieuws
Succesvolle opendeurdag bij Torck in Deinze
Mag jouw woning méér zijn dan gewoon een mooi gebouw? Hou je van een verhaal achter je woonplek? Dan is Torck iets voor jou. Dit project is gevestigd op een historische locatie, waar het alle voordelen van eigentijds en stedelijk wonen verenigt met een trotse geschiedenis.
Blog
Wat is herontwikkeling van vastgoed?
Herontwikkeling geeft een tweede leven aan bestaand vastgoed. Ofwel door renovatie, ofwel door een complete transformatie waarbij een gebouw of site een volledig nieuwe bestemming krijgt. Om geen nieuwe, open ruimte in beslag te nemen bij het realiseren van woonprojecten, kiest ook Van Roey Vastgoed bewust voor herontwikkeling.
Nieuws
Torck: duurzaam wonen in een groene omgeving
Met een ecologisch verantwoord nieuwbouwproject zoals Torck in Deinze kan je dan ook heel wat besparen op je energiekosten én je steentje bijdragen aan het milieu.
Ga naar vanroeyvastgoed.be