Belvedère Lokeren
arrow icon

Lokeren

Belvedère

Gelegen in een schitterend landschapspark, en met de heraangelegde Vondelbeek als levensader, geeft dit centrale stadsdeel een nieuwe betekenis aan duurzaam wonen. Belvedère nestelt zich tussen het essenbos, de beekvallei en het uitgestrekte park vol voorjaarsbloeiers voor een ultieme groenbeleving. 

In ‘Belvedère’ herken je de hand van Van Roey Vastgoed.

 

Het project

Belvedère telt maar liefst 78 appartementen - elk met een ruim terras en goede oriëntatie. Het gebruik van hoogwaardige materialen zorgt voor een kwalitatieve en duurzame woonbeleving. De strakke lijnen van het gebouw worden verzacht door de natuurlijke schakeringen van de lichtgrijze baksteen en houtkleurige, aluminium kozijnen voor een constructie die één is met de omgeving.

 

Licht, lucht en groen

De hedendaagse architectuur en de weidse zichten over de omgeving zorgen voor het oh-zo belangrijke gevoel van licht, lucht en ruimte. Studies wijzen uit dat wonen in het groen het geluksgevoel aanzienlijk verhoogt, wat Hoedhaarpark de ideale locatie maakt. Het park vormt het kloppend hart van een hechte en levendige gemeenschap die graag van de natuur en de buitenlucht geniet. Ook heeft ieder appartement een eigen terras, wat het binnen-buiten gevoel naar nog een hoger niveau tilt.

 

Plek voor je auto maar evengoed voor je fiets

Voor iedereen is er parkeergelegenheid voorzien, ondergronds voor de bewoners maar ook bovengronds voor bezoekers.

 

Een gemeenschappelijke ruimte

Belvedère beschikt over een gemeenschappelijke ruimte en collectieve tuin waar de bewoners het verlengde van hun privé vinden. Hier kan je een verjaardagsfeestje organiseren, een streepje zon meepikken met je gasten of andere leuke
activiteiten organiseren. Ook aan de kinderen wordt gedacht want het kindvriendelijke park wordt uitgerust met allerlei klim- en speelplezier/speeltuigen. Daarnaast is het ook een rustige, lichtrijke werkomgeving die je als co-working space kunt gebruiken.

 

AANNEMER 

Algemene Bouw Maes

OPLEVERING 

2021

Terug naar het realisatieoverzicht