Wat vinden huidige bewoners van een Van Roey Vastgoed-project? Vandaag: Carolien Ongena, Lars & Stieg

17/1/2024
15/3/2020
Anouk Van Bavel

Carolien Ongena heeft in Lokeren een nieuwe thuis gevonden. Daar trok ze met haar kinderen Lars en Stieg in één van de ‘muurwoningen’ van project Hoedhaar. Dat ze heel erg tevreden is, maakt ze meteen duidelijk: “Prijs-kwaliteit is dit huis top, de afwerking is prima, ik hou van het concept: op maat van mij en mijn kinderen. Wij wonen hier heel graag.” Het verhaal van een (meer dan) enthousiaste Van Roey Vastgoed-fan.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Waarom Lokeren en deze buurt, Carolien?

Carolien: “Ik ben er geboren en getogen in Lokeren, maar ik woonde in Lochristi. Vrienden maakten mij erop attent dat er een interessant woonproject in Lokeren was. Ik ben komen kijken, zonder veel verwachtingen, en vond het meteen heel tof. Wonen in het park trok mij aan. Ook het concept met verschillende woonvormen door elkaar, dat trekt een divers publiek aan. Een mix van verschillende mensen vind ik boeiend, ook voor kinderen. Het is de ideale oplossing voor mijn gezin: niet te groot, niet te klein.”

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

“Ons huis heeft veel licht en is prima afgewerkt, dat merk je aan alle details, en vlakbij het centrum. Een wandelingetje van 10 minuten en ik kan met vrienden iets gaan drinken op de Markt of met de fiets naar het station, want ik werk in Brussel. Ook Gent en Antwerpen zijn vlot bereikbaar met de wagen.”

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Een eigen tuintje, vind je dat belangrijk?

“Toch wel. Onze tuin geeft wat privacy. Maar willen we meer groen, dan gooien we het poortje open en zitten we meteen in een prachtig park. De mooiste tuin die je je kunt voorstellen en die je niet eens zelf moet onderhouden. Ook het ecologische spreekt me erg aan. De huizen zijn prima geïsoleerd en het energieverbruik is heel laag. We moeten allemaal een beetje kleiner gaan wonen, zoals de Zweden. Dat is de toekomst. Al is dat relatief, want ik heb wel drie slaapkamers.”

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Het klikte dus meteen tussen jou en je ‘muurwoning’?

Ik wist meteen: dit is het. Deze plek geeft me wat ik wil, voor mij en mijn kinderen. Hier voel ik me thuis. In een huis dat ontworpen is door de bekende architect Stéphane Beel nog wel. Ik hoefde zelfs niet te schilderen of schoon te maken. Gewoon verhuizen en hier zijn we.”

Wil je net als Carolien en de kinderen landen op dé plek waar je thuis bent?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Contacteer ons