Wat vinden huidige bewoners van een Van Roey Vastgoed-project? Vandaag: David De Bock & kinderen

17/1/2024
18/3/2020
Anouk Van Bavel

David De Bock is erg actief in zijn professioneel leven en heeft twee kinderen. “Vroeger huurde ik een woning buiten het centrum van Lokeren. Begin 2017 vond ik dat het tijd werd om iets te kopen en daarom ging ik op zoek naar een nieuwe thuis. Die heb ik gevonden in Hoedhaar”, aldus David. Het werd een appartement met vrij uitzicht op het groen. Perfect voor hemzelf en de kinderen.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Vanwaar die keuze?

“Ik heb altijd in een huis gewoond. Aangezien ik alleen ben, zocht ik iets dat kleiner is. En omdat ik professioneel heel actief ben, iets zonder tuin. Mijn voorkeur ging dus al snel naar een appartement in het Hoedhaar-project. Een appartement is makkelijk in onderhoud.

Project Hoedhaar was nog niet klaar toen David eraan kwam.

“Ik heb destijds een modelwoning bezocht. Toen kon ik de stijl, aanpak en afwerking van het hele project al goed smaken. Dat gaf me vertrouwen. Natuurlijk is dat niet de enige reden waarom ik voor Hoedhaar koos. Ik zocht bewust naar een woning zonder tuin, maar het park is wel een enorm pluspunt. Hier kan ik me ontspannen en ook mijn kinderen kunnen buiten genieten van het groen als ze dat willen. Vanop het terras kan ik ze in het oog houden (lacht). En de woning is goed geïsoleerd. Geen last van de buren of buitenlawaai, het is hier heerlijk rustig slapen.”

“De kinderen geraken gemakkelijk op school, want het centrum en het station zijn op een boogscheut hiervandaan. We zitten hier ook dicht bij openbaar vervoer en de E17. Het hele concept is super. Vanop mijn rustig terras kijk ik naar het park, ik heb voldoende bergruimte in de kelder voor mijn bier- en wijnverzameling en wanneer het regent, rijd ik gewoon binnen in de garage met mijn boodschappen. Geweldig toch?”

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Zou je het gekocht hebben zonder aanpassingen?

“Ik had dit appartement in elk geval gekocht. De standaard die voorzien is in de appartementen is dik in orde. Mijn aanpassingen beperkten zich tot een paar opties op de keuken. En het bad dat standaard voorzien was, liet ik aanpassen naar een douche.”

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Wat vond je van de begeleiding door Van Roey Vastgoed?

“Ik had nog nooit gehoord van Van Roey Vastgoed, maar ik heb me natuurlijk wel geïnformeerd. Onderdeel van een solide groep, vertrouwenspartner van de Stad Lokeren. Dat gaf al een eerste goede indruk. De klantenbegeleidster  van Van Roey Vastgoed was ook heel behulpzaam. En zelfs de werf was proper, heb ik gemerkt. Netheid en veiligheid zijn hier belangrijk en dat zie je meteen als koper.”

Wil je net als David een nieuwbouwwoning die ‘dik in orde’ is?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ontdek een project in jouw buurt