INVESTEREN IN TORCK

Ommegangstraat, Deinze
Torck Deinze

60

appartementen

1

commerciële ruimte

Torck Deinze appartement
Torck Deinze keuken appartement

1, 2 of 3

slaapkamers

67 m² - 147 m²

oppervlakte

Torck Deinze interieur appartement

INVESTEREN IN TORCK?

EEN SLIMME ZET!

Torck, gelegen in het mooie stadscentrum van Deinze, heeft niet alleen een rijke geschiedenis, maar ook een veelbelovende toekomst. Investeren in Torck betekent investeren in zowel jouw financiële toekomst als in de ontwikkeling van deze uiterst beloftevolle nieuwe buurt. Verenigd in één woonvolume vind je hier zo’n 60 appartementen met 1 tot 3 slaapkamers. De variatie in indeling en oriëntatie garandeert altijd een woonbeleving en dus investering op maat!

  • Eigentijdse architectuur en duurzaamheid: Torck combineert het industriële verleden met een eigentijdse toets. Elk appartement is zorgvuldig ontworpen en biedt kwaliteit, duurzaamheid en unieke leefruimtes. 
  • Gunstige locatie: Met voorzieningen, openbaar vervoer en (fiets)snelwegen in de buurt, is Torck de perfecte uitvalsbasis voor z’n bewoners. Ook de nabijheid van het station en stad Gent maken van Torck een ideaal project om huurders aan te trekken.
  • Geen parkeerzorgen: Met een parkeerplaats en fietsenstallingen voor elke wooneenheid, hoef je je nooit zorgen te maken over parkeren.
  • Voor elk budget: Torck biedt diverse woningopties. Voor elk budget vind je een passende investering.
  • Bijdragen aan stadsvernieuwing: Jouw investering draagt bij aan de heropleving van Deinze als een aantrekkelijke, duurzame stad.
ontdek alle troeven

Investeer in Torck en profiteer van de solide beleggingsmogelijkheden die deze eigentijdse ontwikkeling te bieden heeft. Jouw financiële toekomst begint hier.

BEREKEN

JE RENDEMENT

Appartement
2
n slaapkamers
Bereken mijn rendement
Appartement
1
n slaapkamers
Bereken mijn rendement

Meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Maak een afspraak