INVESTEREN IN WADO

Fraikinstraat, Burchtstraat en Begijnenstraat, Herentals
Wado Pelt plein

1ste

fase

45-tal

appartementen

Wado Pelt groenzone
Wado Pelt interieurbeeld fase 1

1, 2 of 3

slaapkamers

57 m² - 122 m²

oppervlakte

Wado Pelt gebouw Arthur

DUURZAAM RENDEMENT

IN EEN BRUISENDE WOONMARKT

Op zoek naar een slimme vastgoedinvestering? Dan is de sterkgroeiende woon- en huurmarkt in Pelt; een bruisende gemeente in het betaalbare Limburg, een uitstekende keuze. Het WADO project staat voor duurzame waardeontwikkeling opeen toplocatie: fiscaal voordelig en toekomstgericht.

  • Groeiende vraag naar huurwoningen: Pelt is een bloeiende gemeente met een groeiende vraag naar huurwoningen. Door te investeren in WADO ben je verzekerd van een constante stroom van potentiële huurders, wat leidt tot een stabiel passief inkomen.
  • Duurzame waardeontwikkeling: Wado wordt gebouwd met een focus op duurzaamheid en kwaliteit. Als investeerder profiteer je niet alleen van de initiële belastingvoordelen, maar ook van de lange termijn waardeontwikkeling van deze hoogwaardige, energiezuinige woningen. Dit betekent dat je investering in de loop der jaren nog in waarde zal stijgen.

  • Toplocatie: Gelegen in het centrum van Pelt, met alle voorzieningen op loopafstand, is Wado aantrekkelijk voor zowel huurders als kopers. De centrale ligging en de nabijheid van groene ruimte maken het een gewilde locatie, wat de vraag naar woningen in dit gebied verder stimuleert. Ook dit verhoogt de waarde van je investering.
ontdek alle troeven

Kortom, investeren in Wado garandeert een solide lange termijnrendement dankzij de groeiende vraag naar huurwoningen, de duurzame waardeontwikkeling en de gunstige locatie. Een unieke kans dus voor een slimme, rendabele investering!

BEREKEN

JE RENDEMENT

Appartement
2
n slaapkamers
Bereken mijn rendement
Appartement
1
n slaapkamers
Bereken mijn rendement

Meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Maak een afspraak