INVESTEREN IN NOBILE

Hof-ten-Berglaan, Puurs
Nobile Puurs tuin

5

woningen

95

appartementen

2

commerciële ruimtes

Nobile Puurs Adagio woningen
Nobile interieurbeeld Vivace

1, 2, 3 of 4

slaapkamers

61 m² - 157 m²

oppervlakte

Nobile Puurs gebouw Vivace

INVESTEREN IN NOBILE?

GOED IDEE!

Met 5 mooie woningen, 95 appartementen en 2 commerciële ruimtes, variërend van 1, 2, 3 tot 4 slaapkamers, biedt Nobile sowieso een veelzijdig investeringsaanbod. Je vindt er gegarandeerd een investering op maat van jouw plannen en budget. Woningen die stedelijke charme en natuurpracht combineren zijn sowieso felbegeerd op de vastgoed- en huurmarkt. En laat dat nu net zijn waar Nobile in uitblinkt! Dit toekomstgerichte concept biedt jou als verhuurder en/of bewoner de zekerheid die je nodig hebt.

  • Gelegen in het gezellige dorpscentrum van Puurs, geniet je van alle voordelen van het dorpsleven zonder in te boeten aan stedelijke voorzieningen.
  • De futureproof BEN-appartementen met zonnepanelen, vloerverwarming en warmtepompen verlagen de kosten en minimaliseren de ecologische voetafdruk.
  • De royale leefruimtes, inpandige terrassen met minimaal inkijk, en doordachte architectuur leggen de nadruk op ultiem wooncomfort.
  • De sfeervolle binnentuin vormt het centrale pronkstuk van Nobile, een plek waar bewoners ontspannen en verbinden temidden van weelderig groen.
  • Met essentiële voorzieningen en winkels om de hoek hoef je je geen zorgen te maken over dagelijkse boodschappen of recreatie.
  • Nobile ligt strategisch in de driehoek Antwerpen-Brussel-Gent, wat betekent dat je profiteert van de nabijheid van belangrijke stedelijke centra.
  • De nabijheid van de N16 biedt een snelle verbinding naar de A12 en E17, waardoor je mobiliteit binnen handbereik hebt.
  • Nobile bevordert duurzaamheid met een autovrij binnengebied, bovengrondse fietsenstallingen en elektrische deelwagens.
ontdek alle troeven

Kortom: in Nobile verzeker je jezelf van een zorgeloze vastgoedinvestering met gegarandeerd rendement. Wil je weten hoe jouw rendementer exact uitziet? Gebruik dan onze handige tool!

BEREKEN

JE RENDEMENT

Appartement
2
n slaapkamers
Bereken mijn rendement
Appartement
1
n slaapkamers
Bereken mijn rendement
Woning
4
n slaapkamers
Bereken mijn rendement

Meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

maak een afspraak