Investeren in vastgoed, de slimste keuze!

Nulrentes op de spaarboekjes... Volatiliteit op de beurzen… Klassieke beleggingsvormen zijn dringend aan herbronning toe. Met een belegging in vastgoed win je zeker tweemaal: de waarde van je woning stijgt op lange termijn én je geniet van mooie huuropbrengsten.

Ook vanuit fiscaal standpunt is beleggen in vastgoed ideaal. Je wordt enkel belast op het geïndexeerde kadastraal inkomen van het pand en niet op de huuropbrengsten.

 

Van Roey Vastgoed staat voor zekerheid

Stevig verankerd

Groep Van Roey, waartoe wij behoren, is een familiebedrijf dat maar liefst 275 jaar bestaat. Van soliditeit, continuïteit en betrouwbaarheid gesproken! Al drie eeuwen lang zetten we in op kwaliteit en op de specifieke noden van onze klanten. Met als resultaat een betrouwbaar investeringsproduct dat uitzicht biedt op een maximaal rendement.

Marktgericht

Wij ontwikkelen steeds vanuit een diepgaande marktkennis. Daarom zijn onze projecten geen klassiek “beleggingsproduct”, maar bieden ze een ideale mix van verhuur en bewoning. Voor jou de absolute garantie dat je investering niet verloren gaat in de massa maar steeds zichtbaar en aantrekkelijk blijft voor potentiële huurders. Met een optimale verhuurratio als resultaat.  

Toekomst georiënteerd

Door onze ruime ervaring met Publiek Private Samenwerkingen slagen we er keer op keer in om projecten te realiseren op locaties met toekomst. “Je eigen thuis of verhuurpand dichtbij alles”: wonen, werken, winkelen en vrije tijd gaan bij ons altijd hand in hand. We combineren dit met aandacht voor duurzaamheid en een groene omgeving zodat we toekomstgerichte investeringen kunnen aanbieden waarop de tijd geen vat heeft.

Eerlijk en objectief

Wij hebben er geen belang bij om je een rad voor de ogen te draaien. Verwacht van ons dan ook geen ondoorzichtig gegoochel met cijfers of onrealistisch hoge prognoses. Wat wij je te bieden hebben, is een eerlijk rendement waarover we in alle openheid communiceren

Ontzorgend

Jouw aankoop via Van Roey Vastgoed staat voor een zorgeloos parcours. Bij elke stap in het aankoopproces word je bijgestaan door een specialist. Onze klantenbegeleiders overlopen samen met jou de afwerking van jouw appartement.

Wens je meteen een afgewerkt appartement dat snel verhuurd kan worden? Ook dat is mogelijk! Wij werken met betrouwbare partners die de zoektocht naar en de opvolging van huurders op zich nemen.