Nieuwbouw kopen zonder zorgen doe je bij Van Roey Vastgoed

17/1/2024
8/4/2021
Anouk Van Bavel

Onze 5 bouwstenen voor een optimale klantenervaring

Het ontwikkelen van nieuwbouwappartementen staat centraal bij Van Roey Vastgoed maar onze belangrijkste fundamenten zijn niet van staal of beton. Bouwen met stenen is één ding. Het bouwen van vertrouwen vinden we minstens zo belangrijk. Daarom ondersteunen we onze klanten doorheen de ganse looptijd van het bouwproces: vanaf de start van de werkzaamheden tot en met de oplevering. Hoe we er precies in slagen om al je zorgen uit handen te nemen bij het kopen van nieuwbouw? Ontdek het hieronder in onze 5 bouwstenen voor een optimaal klantentraject.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

1. Duidelijkheid & transparantie

Bij het kopen van nieuwbouw, komt heel wat kijken. Daarom willen we je het zo eenvoudig mogelijk maken. Dit doen we door onze klanten een duidelijk overzicht te bieden via ons online platform ‘Rondom u’.

Van zodra je een nieuwbouwappartement koopt bij Van Roey Vastgoed, ontvang je een persoonlijke login en code voor dit platform. Op die manier kan je jouw dossier makkelijk opvolgen. Je vindt er namelijk alle mogelijke info terug zoals het commercieel lastenboek, aktes verkoopplan en andere relevante documenten.

Bovendien kan je via dit kanaal communiceren met onze klantenbegeleiders. Je kan er bijvoorbeeld vragen stellen over de keuzes die je moet maken voor de afwerking van je nieuwbouwappartement. Kortom, met ons speciaal ontwikkeld klantenplatform wordt jouw persoonlijk dossier onze topprioriteit.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

2. Consequente en professionele begeleiding

Wanneer je een nieuwbouw koopt, loop je door verschillende stadia. Je hebt wellicht één van onze nieuwbouwappartementen ontdekt via de website of op social media of via een ander kanaal. Vervolgens kom je in contact met ons verkoopteam omdat je meer informatie wil inwinnen.

Wanneer blijkt dat je in dit nieuwbouwproject je droomwoning kan vinden en je beslist om die aan te kopen, dan kom je terecht bij onze klantenafdeling. Doorheen dit ganse klantentraject begeleiden we jou consequent. Dat doen we door de 3 verschillende afdelingen van ons commercieel team perfect op elkaar te laten afstemmen. Zo houden onze marketing -, verkoop- en klantenafdeling regelmatig kleine overlegmomenten omtrent specifieke vragen van klanten.

Deze drie subafdelingen komen ook standaard op tweewekelijkse basis samen om kennis te delen over jouw dossier. Bovendien is ons commercieel team relatief beperkt waardoor er vaak informeel wordt overlegd. Door deze doorgedreven klantenkennis kunnen we je in elke fase professioneel begeleiden.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

3. Denken vanuit de klant

Wist je dat de nieuwbouwappartementen bij Van Roey Vastgoed meer en meer worden ontwikkeld vanuit jouw noden en behoeftes? De tijd van eerst een project ontwikkelen en dan op zoek gaan naar kopers, is definitief voorbij.

We denken nu veel meer na over wie onze klanten zullen zijn en creëren nieuwbouw in functie van ons doelpubliek. Daarom schaaft ons commercieel team continu zijn kennis bij over maatschappelijke trends, de woningmarkt en de evoluties die er zich voordoen.

Door eerder te denken vanuit de klant in plaats van het product, willen we ervoor zorgen dat jij alle onderdelen op je ‘droomwoning checklist’ kan afvinken. Zo kan je zonder twijfels het nieuwbouwappartement kopen dat je op het oog had.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

4. Expertise

Zoals we hierboven al kort aanhaalden, staat expertise centraal binnen ons commercieel team. Precies omdat onze medewerkers de ruimte krijgen om zich te verdiepen en te specialiseren, kan Van Roey Vastgoed jou een optimale service bieden bij de aankoop van een nieuwbouwappartement. Al je vragen worden met kennis van zaken beantwoord.

Bovendien werken we ook met externe vakspecialisten om onze werking én jouw ervaring als klant naar een hoger niveau te brengen. Op vlak van marketing en verkoop bijvoorbeeld gaat de digitale (r)evolutie ontzettend snel. Meten is weten en zicht krijgen op de ‘customer journey’ van onze klant is daarbij een belangrijk aandachtspunt. Een bijzonder gespecialiseerde materie die door ons commercieel team in samenwerking met externe experten deskundig wordt opgevolgd.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Complementair team

De ruime ervaring en competenties binnen ons commercieel team zijn een troef wanneer we in gesprek zijn met onze klant. Maar elke medewerker bij Van Roey Vastgoed heeft natuurlijk zijn eigen vakgebied en sterke punten. Daar spelen we bewust op in.

Bij de totstandkoming van een project en jouw appartement, adviseert het commerciële team de development managers en project managers. Maar niemand kan alles. Daarom maken we binnen ons commercieel team maximaal gebruik van elkaars sterktes en vullen we elkaar aan in de zwaktes. Zo hebben we experten in huis op vlak van de inrichting van een appartement terwijl andere zich ontfermen over de materialisatie en het ontzorgen van de klant. Door de verschillende insteken en expertise te combineren, garanderen we jou een uitstekende service.

Het kopen van een nieuwbouwappartement kan dus ook zonder zorgen door de professionele begeleiding en expertise van onze medewerkers. Ons commercieel team denkt altijd met je mee en geeft je een duidelijk overzicht van de stand van zaken omtrent je nieuwbouw. Aan de hand van bovenstaande bouwstenen zorgen we voor een optimale ervaring bij het kopen van nieuwbouw.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ontdek een project in jouw buurt