Nieuwbouw kopen: een overzichtelijk parcours dankzij ‘Rondom u’

17/1/2024
7/5/2021
Anouk Van Bavel

Ondersteuning voor kopers dankzij digitaal platform

Het kopen van een nieuwbouwappartement is een intens traject maar bij Van Roey Vastgoed kan je rekenen op de nodige ondersteuning. Naast persoonlijke interieurcoördinatie krijg je toegang tot het online kopersplatform ‘Rondom u’. Zo blijf je constant op de hoogte over de voortgang van het nieuwbouwproject. Je kan er ook terecht met al je vragen. ‘Rondom u’ maakt het kooptraject vooral makkelijk en overzichtelijk door onder meer al je documenten te bundelen in een persoonlijk woondossier. Ontdek hieronder hoe dit platform jouw aankoopervaring nog aangenamer maakt.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Persoonlijk woondossier met alle documentatie

Wanneer het compromis voor je nieuwbouwappartement is ondertekend, krijg je een uitnodiging om aan te melden op het kopersplatform ‘Rondom u’. De medewerkers van Van Roey Vastgoed sturen je hiervoor een uitnodiging met een persoonlijke login.

Geen zin in administratieve rompslomp? Meld je dan zeker aan want dit platform geeft je meteen toegang tot je persoonlijk woondossier. Hierdoor krijg je in één klik een overzicht van alle essentiële documenten zoals de verkoopovereenkomst, notariële akte, ontwerpplannen en facturen.

Geen onoverzichtelijke papierwinkel maar één centraal verzamelpunt waar je alles makkelijk terugvindt over jouw nieuwbouwappartement. ‘Rondom u’ biedt zelfs de mogelijkheid om je digitale handtekening te zetten onder bepaalde documenten. Zo besparen we heel wat van jouw kostbare tijd.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Blijf op de hoogte over je nieuwbouwappartement

Met ‘Rondom u’ blijf je continu up-to-date over de voortgang van de bouwwerken. Maar we sturen bijvoorbeeld ook regelmatig een nieuwsbrief met allerlei weetjes zoals het verloop van de verkoop, de vooruitgang van de werken of wanneer een archeologische ontdekking wordt gedaan op de site.

Bij Van Roey Vastgoed vinden we het dan ook belangrijk dat je je betrokken voelt bij je (toekomstig) nieuwbouwappartement. Zeker wanneer je koopt in een vroege fase en de constructiewerken nog niet van start zijn gegaan, houden we je intussen graag op de hoogte van de evoluties op de werf.

Daarnaast wordt het maken van keuzes voor de afwerking van je nieuwbouwappartement een pak eenvoudiger met ‘Rondom u’. Op dit platform tonen we je namelijk het complete aanbod aan materialen zoals vloeren, ramen, deuren, kraanwerk en sanitair waarmee je je nieuwbouwappartement kan inrichten. Zo kan je aan de hand van foto’s en productfiches alles overlopen vanuit je luie zetel en je keuze doorgeven met een simpele muisklik.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Maximale bereikbaarheid en transparantie

Vraag je je af of die grijze vloertegels zouden passen bij je keuken? Of wil je weten of een factuur zeker klopt? Op ‘Rondom u’ kan je terecht met alle vragen over je nieuwbouwappartement. Via het platform kan je eenvoudig berichten sturen naar je persoonlijke interieurcoördinator. Uiteraard trachten we al je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Diezelfde snelheid beogen we ook met het inplannen van afspraken. Dit doen we door gebruik te maken van de digitale planner op ‘Rondom u’. Staat bijvoorbeeld de (voorlopige) oplevering van je nieuwbouwappartement op het programma? Dan krijg je een automatische melding om hiervoor een afspraak in te plannen. De digitale planner toont je meteen een kalender met beschikbare dagen en tijdstippen die je kan aanklikken. Heel simpel en efficiënt.

De transparantie op het platform geldt trouwens niet enkel voor kopers en interieurcoördinatoren maar voor alle partijen die betrokken zijn bij het nieuwbouwproject. Zo zal ook de aannemer na de voorlopige oplevering het verslag kunnen bekijken en meteen op de hoogte zijn van eventueel onafgewerkte punten. Doordat iedereen beschikt over dezelfde informatie, voorkomen we ook fouten.

Onze bereikbaarheid naar kopers nemen we trouwens erg serieus: tot 1 jaar na de voorlopige oplevering blijf je via ‘Rondom u’ in contact met Van Roey Services voor alle nazorg. Daarna wordt je persoonlijk woondossier op het platform afgesloten. Maar Van Roey Vastgoed overhandigt je natuurlijk nog alle documentatie over je nieuwbouwappartement.

Met ‘Rondom u’ maken we het kopen van nieuwbouw een stuk eenvoudiger. We verzamelen al je documenten in een persoonlijk woondossier, houden je op de hoogte van de bouwwerken en zijn maximaal bereikbaar.

Hoewel we bij Van Roey Vastgoed blijven inzetten op het persoonlijk contact met onze interieurcoördinatoren, biedt dit platform je extra ondersteuning. Zo hopen we je aankoopervaring nog aangenamer te maken.

Heb je interesse in één van onze nieuwbouwappartementen of wil je graag meer informatie over het aankopen van nieuwbouw op plan?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Contacteer ons