Van Roey Vastgoed  -RONDOM U-

Uw woning
Bij Van Roey Vastgoed halen we alles uit de kast om van uw woning een echte thuis te maken. Het draait immers RONDOM U. Elk appartement en elke woning moet voldoen aan onze hoge standaard. Uitgekiende slimme ontwerpen zorgen voor een plan met karakter, comfortabel én functioneel. Als klant hebt u ook inspraak in de afwerking zodat u zelf uw woning naar eigen smaak kan inrichten.

Uw omgeving
We kijken ook verder dan uw individuele woning. Hoe zit het met de omgeving RONDOM U? We kiezen onze locaties met zorg uit. We creëren extra ruimte met voorzieningen in onze projecten, zodat alles nabij is. Stel u voor dat u thuis zit. Wat treft u aan net buiten uw voordeur en wat vindt u binnen 10 minuten lopen? Kan u te voet naar een supermarkt of een café gaan? Is er een park, plein of een tuin in de buurt, waar kinderen kunnen spelen en waar u uw buren kan ontmoeten? Ziet u vaak mensen een praatje maken, wandelen of fietsen? Zijn er plaatsen om buiten te zitten en te genieten?

Overal ‘ja’ op geantwoord? Dit is een typische Van Roey Vastgoed buurt!

Uw wereld
Tot slot wensen wij bij Van Roey Vastgoed ook zorg te dragen voor de wereld RONDOM U. We zijn niet blind voor de kansen en uitdagingen die een veranderende wereld met zich meebrengt. Ons team wil werken aan de leefbaarheid van onze steden en gemeenten, aan een samenleving waarbij de mens centraal staat. Onze projecten onderscheiden zich door hun duurzame  en innovatieve karakter. Dat zorgt ervoor dat onze projecten klaar zijn voor de toekomst.