Slimme invulling Ortus woonsite in Wezembeek-Oppem werkt kernversterkend

17/1/2024
28/6/2021
Anouk Van Bavel

Woonproject Ortus in Wezembeek-Oppem is het beste bewijs dat Van Roey Vastgoed niet zomaar overal bouwt. We selecteren namelijk enkel ‘slimme locaties’ waar je alle belangrijke voorzieningen binnen handbereik hebt. Ook bij Ortus vind je op een kwartiertje wandelen verschillende winkels, het gemeentehuis, een bib, scholen en openbaar vervoer. Maar bij Van Roey Vastgoed gaan we zelfs nog een stapje verder door te onderzoeken welke waardevolle faciliteiten we kunnen toevoegen aan de site. Zo versterken we het luxueus wooncomplex Ortus met een Carrefour buurtsupermarkt en een notariskantoor. Twee andere ruimte krijgen een medische invulling. Op die manier brengen we een nieuw, hedendaags centrum in Wezembeek-Oppem tot leven.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Stap je deur uit en wandel meteen de buurtwinkel binnen

Ortus staat voor stijlvol wonen midden in het groen en in een verkeersluw gebied. In dit gloednieuw woonproject gelegen in Wezembeek-Oppem, kan je je (klein)kinderen veilig van en naar school brengen, samen ontspannen in het park, inspiratie halen in de bib, een kleine inkoop doen of administratieve regeling treffen. Je doet het allemaal terwijl je slechts enkele stappen van je thuis verwijderd bent. Dat Van Roey Vastgoed daarnaast ook nog een Carrefour buurtwinkel van zo’n 300m2 zal toevoegen op de woonsite zelf, is geen toeval. Ortus biedt een thuis aan ongeveer 100 gezinnen waardoor extra voorzieningen pal naast de deur een enorme meerwaarde vormen. Moet je na het werk nog snel naar de winkel om ’s avonds een maaltijd op tafel te toveren? Dan kan je rechtstreeks naar huis want je loopt hier meteen de supermarkt binnen.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Notariskantoor strijkt neer op Ortus

Een buurt versterken staat voor ons als ontwikkelaar centraal. En tegelijkertijd trekt een sterke buurt ook aan. Zo zal het notariskantoor van Catherine Croes in Wezembeek-Oppem zich binnenkort op de Ortus site vestigen en dat blijkt een bewuste keuze. Naast de hoogwaardige architectuur en de rustige, groene omgeving brengt deze stijlvolle woonwijk namelijk ook visibiliteit met zich mee. En omgekeerd is het ook makkelijk voor bewoners en buurtbewoners dat het kantoor van de notaris zich slechts op enkele meters van hun woning bevindt. Kortom, bij Van Roey Vastgoed denken we goed na over de invulling van onze nieuwbouwprojecten waardoor bewoners alles bij de hand hebben.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ontdek een project in jouw buurt