De Gaanderij
Herentals

Woningen

In het charmante decor van De Gaanderij bouwden wij voor jou de ideale stadswoningen. Zoek je een knus huis dat geborgenheid én verbondenheid moeiteloos combineert? Zie je je kinderen al naar hartenlust ravotten in je tuin of één van de autovrije, gemeenschappelijke buitenruimtes? Dit is urban lifestyle op z’n best!

De Gaanderij Herentals nieuwbouw Magnoliaplein

Koop enkel in 2024 nog aan 6% btw*

Vandaag koop je een woning in De Gaanderij aan 6% btw. Hiermee bespaar je voor een gemiddeld nieuwbouwappartement € 40.000,-*.  Snel zijn is de boodschap, want deze maatregel is enkel geldig voor de facturen die voor eind 2024 uitgeschreven worden. Daarnaast zijn er nog meer concrete voorwaarden* om van 6% btw te genieten.

maak een afspraak
De Gaanderij Magnoliaplein

01. De Gaard

Deze comfortabele gezinswoningen hebben alles wat een zorgeloos leven nodig heeft. Je hebt een eigen en gemeenschappelijke tuin waar kinderen naar hartenlust kunnen ravotten in een binnengebied dat volledig autovrij is. Als kers op de taart, zijn alle voorzieningen evenals de scholen vlakbij.
Slaapkamers
3
Tuin
Gezamenlijk & privaat
Oppervlakte
120 m² - 161 m²
Terras
Riant privé-terras
Prijs
€ 355.000 - € 375.000 (excl. kosten)
Maak een afspraakDownload het plan
Nobile Puurs gebouwen Bravuro en Forza
Logo De Gaanderij Herentals

Historisch wonen in hartje Herentals

De Gaanderij in het nieuws

Blijf je graag op de hoogte van alles wat er over de Gaanderij verschijnt? Ontdek hier alle artikels, reportages, interviews en blogposts over dit uitzonderlijk mooie woonproject.

Blog
Nieuwbouw en geothermie: een winnende combinatie!
Op zoek naar een duurzame woning? Dan is energie-efficiëntie cruciaal. Met name de keuze van het verwarmings- en koelsysteem, is hierbij uiterst belangrijk.
Nieuws
Succesvolle opendeurdag De Gaanderij Herentals
De Gaanderij kent verschillende gebouwen waar je in alle rust kan vertoeven. Doordat alle gebouwen hun unieke - en soms zelfs historische - karakteristieken hebben, omarmen ze elk een eigen identiteit.
Nieuws
Overgangsmaatregel btw-tarief van 6%*
Tot en met eind 2024 geldt er een tijdelijk btw-tarief van 6% voor de afbraak en heropbouw van een privéwoning in heel België.
Ga naar vanroeyvastgoed.be