Team

 

Katleen Wouters

Development manager

Als development manager stuurt Katleen teams aan om nieuwe en bijzondere woonbuurten te ontwikkelen waar onze klanten zich onmiddellijk thuis kunnen voelen. Katleen heeft ervaring in de ontwikkeling van complexe vastgoedprojecten vanuit de overheid. Het verzoenen van maatschappelijke, ruimtelijke en technische duurzaamheid ziet ze als een belangrijke uitdaging bij de aanpak van haar projecten. 

 

Anouk Van Bavel

Marketing verantwoordelijke

Kom je ergens Van Roey Vastgoed of een van onze projecten tegen? Dan is de kans groot dat Anouk hierachter zit. Zij zorgt voor onze bereikbaarheid en visibiliteit.

 

Jef Dens

PMO - manager

Als verantwoordelijke voor het Project Management Office heeft Jef vooral aandacht voor de efficiëntie en de standaardisatie van de processen. Hij ondersteunt en coacht de procesmanagers zodat hun werk aangenamer kan verlopen. Hierbij gebruikt Jef zijn ervaring met complexe projecten die hij onder meer bij Sportoase en ondertussen al meer dan 10 jaar bij Van Roey Vastgoed heeft opgedaan.

 

Anouk Pannemans

Verantwoordelijke interieurcoördinatie

Als verantwoordelijke van interieurcoördinatie ondersteunt en coördineert Anouk het team van interieurarchitecten. Zodoende vormt ze de link tussen interieurcoördinatie, sales, marketing, en uitvoering. Het optimaal vertalen van klantenbehoeften ziet ze als een belangrijke uitdaging bij de aanpak van haar projecten, waarbij ze kan steunen op haar ruime ervaring en haar opleiding als architect. Haar enthousiasme en motivatie haalt ze uit een vlot procesverloop en tevreden klanten.

 

Liesbeth Vanhaeren

Verkoopverantwoordelijke

Bij de aankoop van een nieuwe woonst komt heel wat kijken. Liesbeth zorgt ervoor dat onze klanten door de makelaars en verkopers alle nodige en gevraagde informatie krijgen.

 

Hilde Goetschalckx

Boekhoudster vastgoedbedrijven

Hilde is verantwoordelijk voor de algemene boekhouding van de vastgoedbedrijven binnen groep Van Roey.

 

Peggy De Moor

Interieurcoördinator

Onze interieurcoördinators helpen de klant zorgeloos doorheen héél het bouwtraject. Wie beter dan een immer vriendelijke en gedreven interieurarchitecte om je te begeleiden bij de verschillende keuzes in het bouwproces?

 

Bert Grugeon

Algemeen directeur

Bert ziet het als zijn missie om ons vastgoedteam te ondersteunen, coachen en motiveren zodat het topprestaties kan leveren.

 

Kathy Verbeeck

Procesmanager

Als procesmanager stuurt Kathy teams aan om nieuwe bijzondere woonbuurten te ontwikkelen waar onze klanten zich onmiddellijk thuis voelen. Kathy is van opleiding architect, na haar opleiding werkte ze 10 jaar als project architect. De laatste 10 jaar deed ze ervaring op in de ontwikkeling van diverse projecten. Haar interesse gaat voornamelijk uit naar stadsontwikkeling en wonen in stedelijke context.

 

Nana Luyten

Interieurcoördinator

Onze interieurcoördinators helpen de klant zorgeloos doorheen héél het bouwtraject. Nana ondersteunt en stuurt klanten bij het uitkiezen van mogelijke (afwerkings)materialen en kleuren voor het interieur van hun nieuwe woonplek.

 

Dominique Samson

Business Development Manager

Als Business Development Manager inspireert en adviseert Dominique Steden en Gemeenten, Private eigenaars en de Vlaamse Overheid bij de totstandkoming van complexe stadsprojecten, reconversies, Brownfields en PPS-wedstrijden. Door haar voormalige werkervaring bij de Vlaamse Overheid  en  private ontwikkelaar verbindt zij de bruggen tussen beide partijen door middel van marktconsultaties en begeleidingstrajecten.  Dagdagelijks gaat ze op pad voor prospecties en nieuwe opportuniteiten in Oost-en West-Vlaanderen.

 

Nick Vanoppen

Development manager

Als development manager stuurt Nick teams aan om nieuwe bijzondere woonbuurten te ontwikkelen waar onze klanten zich onmiddellijk thuis voelen. Hij is van opleiding architect en stedenbouwkundige en startte zijn loopbaan als praktiserend architect. Daarna waagde hij de overstap naar projectleider bij een algemene aannemer en vervolgens naar het vastgoed. Zijn ervaring in zowel het voortraject als in de uitvoering maakt dat hij de gevoeligheden van de betrokkenen in het bouwproces kan detecteren. Nick heeft een passie voor architectuur en is een gedreven teamplayer.

 

Peter Gestels

Directeur ontwikkeling

Elk nieuw project start bij Peter. Zo zorgt hij er onder andere voor dat we de juiste locaties vinden. Locaties waar onze klanten zich thuis zullen voelen. 

 

Philippe Teughels

Development manager

Als development manager stuurt Philippe teams aan om nieuwe bijzondere woonbuurten te ontwikkelen waar onze klanten zich onmiddellijk thuis voelen. Philippe heeft jaren ervaring in de ontwikkeling van complexe stadsprojecten vanuit de overheid. Hij coördineerde de ontwikkeling van het waterfront te Antwerpen: Eilandje, Scheldekaaien, Nieuw Zuid en Blue Gate Antwerp. Bij hem staat de leefbaarheid en de toekomstwaarde van de projecten centraal.

 

Kris Vriesacker

Product manager

Als product manager maakt Kris de koppeling tussen de stedenbouwkundige en architecturale ambities van een project in relatie tot de wensen van onze klanten. Met andere woorden het juiste product op de juiste plaats aan de juiste prijs en dit in de verschillende stappen van het proces. Daarnaast zorgt Kris samen met zijn collega’s van sales, marketing en klantenbegeleiding voor de juiste ondersteuning in elk project.

 

Jan Van Dooren

Controller vastgoedbedrijven

Jan volgt de financiële en fiscale aspecten op van de vastgoedbedrijven in de groep.

 

Christian De Beule

Procesmanager

Als procesmanager stuurt Christian teams aan om nieuwe bijzondere woonbuurten te ontwikkelen waar onze klanten zich onmiddellijk thuis voelen. Christian maakt al meer dan 20 jaar deel uit van het Van Roey team. Zijn persoonlijk motto “Alone you go fast, together you go far” is al al die tijd zijn handelsmerk. Met succes!

 

Inge Fransen

Assistente

Wat zouden we doen zonder Inge?! Zij ondersteunt het hele team en zorgt ervoor dat alles elke dag op wieltjes loopt zodat iedereen zich volop kan focussen op jou, onze klant!   

 

Katja Verdonck

Procesmanager

Als procesmanager stuurt Katja teams aan om nieuwe en bijzondere woonbuurten te ontwikkelen waar onze klanten zich onmiddellijk thuis kunnen voelen. Katja heeft ervaring in de ontwikkeling van complexe vastgoedprojecten. Ze zet graag in op kwaliteitsvolle architectuur, duurzame en ecologisch verantwoorde projecten waar het aangenaam vertoeven is voor de bewoners.

arrow icon