Team

 

Katja Verdonck

Procesmanager

Als procesmanager stuurt Katja teams aan om nieuwe en bijzondere woonbuurten te ontwikkelen waar onze klanten zich onmiddellijk thuis kunnen voelen. Katja heeft ervaring in de ontwikkeling van complexe vastgoedprojecten. Ze zet graag in op kwaliteitsvolle architectuur, duurzame en ecologisch verantwoorde projecten waar het aangenaam vertoeven is voor de bewoners.

 

Dominique Samson

Business Development Manager

Als Business Development Manager inspireert en adviseert Dominique Steden en Gemeenten, Private eigenaars en de Vlaamse Overheid bij de totstandkoming van complexe stadsprojecten, reconversies, Brownfields en PPS-wedstrijden. Door haar voormalige werkervaring bij de Vlaamse Overheid  en  private ontwikkelaar verbindt zij de bruggen tussen beide partijen door middel van marktconsultaties en begeleidingstrajecten.  Dagdagelijks gaat ze op pad voor prospecties en nieuwe opportuniteiten in Oost-en West-Vlaanderen.

 

Catherine Vangilbergen

Development manager

Als development manager stuurt Catherine teams aan om nieuwe en bijzondere woonbuurten te ontwikkelen waar onze klanten zich onmiddellijk thuis kunnen voelen. Ze heeft haar eerste werk- en werfervaring omgeruild voor een internationale carrière binnen de maritieme sector, waarna ze besloot terug te keren naar haar roots en haar passie voor architectuur en bouwen. Catherine heeft ervaring opgedaan in de voorbereiding en uitvoering van complexe bouw-, milieu- en maritieme projecten. Wat haar typeert is haar enthousiasme, commerciële drive en teamspirit. 

 

Christian De Beule

Procesmanager

Als procesmanager stuurt Christian teams aan om nieuwe bijzondere woonbuurten te ontwikkelen waar onze klanten zich onmiddellijk thuis voelen. Christian maakt al meer dan 20 jaar deel uit van het Van Roey team. Zijn persoonlijk motto “Alone you go fast, together you go far” is al al die tijd zijn handelsmerk. Met succes!

 

Bert Grugeon

Algemeen directeur

Bert ziet het als zijn missie om ons vastgoedteam te ondersteunen, coachen en motiveren zodat het topprestaties kan leveren.

 

Ingrid Lemmens

Procesmanager

Als procesmanager stuurt Ingrid teams aan om nieuwe en bijzondere woonbuurten te ontwikkelen waar onze klanten zich onmiddellijk thuis kunnen voelen. Ze startte haar loopbaan als architect van grootschalige projecten, om na enkele jaren de overstap te maken naar de aannemerswereld als Design & Build architect en later bouwteammanager. Met enthousiasme en creativiteit zal ze steeds het maximale evenwicht tussen esthetiek en techniek nastreven, met als doel tevredenheid van alle partijen.

 

Nana Luyten

Klantenbegeleiding

Onze klantenbegeleiders helpen de klant zorgeloos doorheen héél het bouwtraject. Nana ondersteunt en stuurt klanten bij het uitkiezen van mogelijke (afwerkings)materialen en kleuren voor het interieur van hun nieuwe woonplek.

 

Katleen Wouters

Development manager

Als development managerstuurt Katleen teams aan om nieuwe en bijzondere woonbuurten te ontwikkelen waar onze klanten zich onmiddellijk thuis kunnen voelen. Katleen heeft ervaring in de ontwikkeling van complexe vastgoedprojecten vanuit de overheid. Het verzoenen van maatschappelijke, ruimtelijke en technische duurzaamheid ziet ze als een belangrijke uitdaging bij de aanpak van haar projecten. 

 

Philippe Teughels

Development manager

Als development manager stuurt Philippe teams aan om nieuwe bijzondere woonbuurten te ontwikkelen waar onze klanten zich onmiddellijk thuis voelen. Philippe heeft jaren ervaring in de ontwikkeling van complexe stadsprojecten vanuit de overheid. Hij coördineerde de ontwikkeling van het waterfront te Antwerpen: Eilandje, Scheldekaaien, Nieuw Zuid en Blue Gate Antwerp. Bij hem staat de leefbaarheid en de toekomstwaarde van de projecten centraal.

 

Inge Fransen

Assistente

Wat zouden we doen zonder Inge?! Zij ondersteunt het hele team en zorgt ervoor dat alles elke dag op wieltjes loopt zodat iedereen zich volop kan focussen op jou, onze klant!   

 

Pieter Delvou

Procesmanager

Als procesmanager stuurt Pieter teams aan om nieuwe bijzondere woonbuurten te ontwikkelen waar onze klanten zich onmiddellijk thuis voelen. Hij startte zijn loopbaan als projectleider op de werf bij diverse algemene aannemers en maakte enkele jaren geleden de overstap naar het vastgoed. Met zijn ruime technische bagage begeleidt hij projecten in uitvoering tot een goed eind zonder daarbij de verschillende stakeholders en hun gevoeligheden uit het oog te verliezen.

 

Peggy De Moor

Klantenbegeleiding

Onze klantenbegeleiders helpen de klant zorgeloos doorheen héél het bouwtraject. Wie beter dan een immer vriendelijke en gedreven interieurarchitecte om je te begeleiden bij de verschillende keuzes in het bouwproces?

 

Jef Dens

PMO - manager

Als verantwoordelijke voor het Project Management Office heeft Jef vooral aandacht voor de efficiëntie en de standaardisatie van de processen. Hij ondersteunt en coacht de procesmanagers zodat hun werk aangenamer kan verlopen. Hierbij gebruikt Jef zijn ervaring met complexe projecten die hij onder meer bij Sportoase en ondertussen al meer dan 10 jaar bij Van Roey Vastgoed heeft opgedaan.

 

David Van den Heuvel

Verkoopverantwoordelijke

Bij de aankoop van een nieuwe woonst komt heel wat kijken. David zorgt ervoor dat onze klanten door de makelaars en verkopers alle nodige en gevraagde informatie krijgen.

 

Hilde Goetschalckx

Boekhoudster vastgoedbedrijven

Hilde is verantwoordelijk voor de algemene boekhouding van de vastgoedbedrijven binnen groep Van Roey.

 

Anouk Van Bavel

Marketing verantwoordelijke

Kom je ergens Van Roey Vastgoed of een van onze projecten tegen? Dan is de kans groot dat Anouk hierachter zit. Zij zorgt voor onze bereikbaarheid en visibiliteit.

 

Jan Van Dooren

Controller vastgoedbedrijven

Jan volgt de financiële en fiscale aspecten op van de vastgoedbedrijven in de groep.

 

Peter Gestels

Directeur ontwikkeling

Elk nieuw project start bij Peter. Zo zorgt hij er onder andere voor dat we de juiste locaties vinden. Locaties waar onze klanten zich thuis zullen voelen. 

arrow icon