Team

 

Peter Gestels

Directeur ontwikkeling

Elk nieuw project start bij Peter. Zo zorgt hij er onder andere voor dat we de juiste locaties vinden. Locaties waar onze klanten zich thuis zullen voelen. 

 

Dag Theuwissen

Procesmanager

Als procesmanager stuurt Dag teams aan om nieuwe bijzondere woonbuurten te ontwikkelen waar onze klanten zich onmiddellijk thuis voelen. Wat Dag typeert in zijn job als procesmanager is zijn gedegenheid, ervaring en betrouwbaarheid. Iedereen apprecieert bovendien zijn no-nonsense aanpak.

 

Catherine Vangilbergen

Procesmanager

Als procesmanager stuurt Catherine teams aan om nieuwe en bijzondere woonbuurten te ontwikkelen waar onze klanten zich onmiddellijk thuis kunnen voelen. Ze heeft haar eerste werk- en werfervaring omgeruild voor een internationale carrière binnen de maritieme sector, waarna ze besloot terug te keren naar haar roots en haar passie voor architectuur en bouwen. Catherine heeft ervaring opgedaan in de voorbereiding en uitvoering van complexe bouw-, milieu- en maritieme projecten. Wat haar typeert is haar enthousiasme, commerciële drive en teamspirit. 

 

Anja Keustermans

Assistente

Wat zouden we doen zonder Anja?! Zij ondersteunt het hele team en zorgt ervoor dat alles elke dag op wieltjes loopt zodat iedereen zich volop kan focussen op jou, onze klant!   

 

Dirk Somers

Vastgoedadviseur

Dirk is geboeid door alle aspecten van gebouwde omgeving en door elke fase in de realisatie ervan. Je komt hem bij Van Roey Vastgoed tegen in de beginfase van onze projecten : prospectie, acquisitie, ….

 

Nana Luyten

Klantenbegeleiding

Onze klantenbegeleiders helpen de klant zorgeloos doorheen héél het bouwtraject. Nana ondersteunt en stuurt klanten bij het uitkiezen van mogelijke (afwerkings)materialen en kleuren voor het interieur van hun nieuwe woonplek.

 

André Trossaert

Business Development Manager

Gepassioneerd en met meer dan 40 jaar ervaring in de bouw en vastgoedwereld is André onze meest ervaren rot te noemen! André bouwt mee aan de groeiambities van Van Roey Vastgoed en gaat permanent op zoek naar nieuwe projecten en opportuniteiten die passen binnen onze visie en missie.

 

Tim Sablon

Procesmanager

Als procesmanager stuurt Tim teams aan om nieuwe en bijzondere woonbuurten te ontwikkelen waar onze klanten zich onmiddellijk thuis kunnen voelen. Tim zet de neuzen van het bouwteam in dezelfde richting met zijn enthousiasmerende en pragmatische aanpak, om elk project op tijd en kwalitatief af te werken. Klantentevredenheid staat voor hem hierbij centraal.

 

Nadine Gijsbregts

Controller vastgoedbedrijven en Sportoase

Nadine volgt de financiële en fiscale aspecten van de vastgoedbedrijven in de groep en van Sportoase. Voor DBFM(O) opdrachten modelleert ze ook de business plannen.

 

Jef Dens

Procesmanager

Als procesmanager stuurt Jef teams aan om nieuwe bijzondere woonbuurten te ontwikkelen waar onze klanten zich onmiddellijk thuis voelen. Jef verdiende zijn eerste sporen binnen Sportoase. Ondertussen begeleidt hij alweer zes jaar complexe projecten voor Van Roey Vastgoed. Hij wordt door iedereen aangesproken om zijn specialisatie in zorg.

 

Peggy De Moor

Klantenbegeleiding

Onze klantenbegeleiders helpen de klant zorgeloos doorheen héél het bouwtraject. Wie beter dan een immer vriendelijke en gedreven interieurarchitecte om je te begeleiden bij de verschillende keuzes in het bouwproces?

 

Katleen Wouters

Procesmanager

Als procesmanager stuurt Katleen teams aan om nieuwe en bijzondere woonbuurten te ontwikkelen waar onze klanten zich onmiddellijk thuis kunnen voelen. Katleen heeft ervaring in de ontwikkeling van complexe vastgoedprojecten vanuit de overheid. Het verzoenen van maatschappelijke, ruimtelijke en technische duurzaamheid ziet ze als een belangrijke uitdaging bij de aanpak van haar projecten. 

 

Philippe Teughels

Procesmanager

Als procesmanager stuurt Philippe teams aan om nieuwe bijzondere woonbuurten te ontwikkelen waar onze klanten zich onmiddellijk thuis voelen. Philippe heeft jaren ervaring in de ontwikkeling van complexe stadsprojecten vanuit de overheid. Hij coördineerde de ontwikkeling van het waterfront te Antwerpen: Eilandje, Scheldekaaien, Nieuw Zuid en Blue Gate Antwerp. Bij hem staat de leefbaarheid en de toekomstwaarde van de projecten centraal.

 

Hilde Goetschalckx

Boekhoudster vastgoedbedrijven

Hilde is verantwoordelijk voor de algemene boekhouding van de vastgoedbedrijven binnen groep Van Roey.

 

David Van den Heuvel

Verkoopverantwoordelijke

Bij de aankoop van een nieuwe woonst komt heel wat kijken. David zorgt ervoor dat onze klanten door de makelaars en verkopers alle nodige en gevraagde informatie krijgen.

 

Christian De Beule

Procesmanager

Als procesmanager stuurt Christian teams aan om nieuwe bijzondere woonbuurten te ontwikkelen waar onze klanten zich onmiddellijk thuis voelen. Christian maakt al 20 jaar deel uit van het Van Roey team. Zijn persoonlijk motto “Alone you go fast, together you go far” is al al die tijd zijn handelsmerk. Met succes!

 

An Brouwers

Verkoop & marketing assistente

Heb je interesse in één van onze projecten? Dan is An jouw aanspreekpunt! Ze ondersteunt ons verkoop en marketing team en zorgt dat jij snel geholpen wordt door één van onze collega’s! 

 

Anouk Van Bavel

Marketing verantwoordelijke

Kom je ergens Van Roey Vastgoed of een van onze projecten tegen? Dan is de kans groot dat Anouk hierachter zit. Zij zorgt voor onze bereikbaarheid en visibiliteit.

 

Bert Grugeon

Algemeen directeur

Bert ziet het als zijn missie om ons vastgoedteam te ondersteunen, coachen en motiveren zodat het topprestaties kan leveren.

 

Lieve van de Vyver

Klantenbegeleiding

Onze klantenbegeleiders helpen de klant zorgeloos doorheen héél het bouwtraject. Lieve's drive is het vertalen van de wensen van de koper naar uitvoeringsdossiers die resulteren in gepersonaliseerde woonentiteit.

arrow icon