INVESTEREN IN DE GAANDERIJ

Fraikinstraat, Burchtstraat en Begijnenstraat, Herentals
De Gaanderij gebouw Aula

6

woningen

80-tal

appartementen

De Gaanderij sfeerbeeld Aula en tuin
De Gaanderij gebouw Corridor voorgevel

1, 2 of 3

slaapkamers

58 m² - 161 m²

oppervlakte

De Gaanderij interieurbeeld

INVESTEREN IN DE GAANDERIJ?

WAARDECREATIE & RENDEMENT!

De Gaanderij in Herentals biedt niet alleen een aantrekkelijke woonomgeving, maar ook een uitstekende kans voor investeerders. Met diverse woontypes en talloze kenmerkende troeven (ligging, comfort, unieke uitstraling…) is dit project een interessante keuze voor iedere investeerder die streeft naar een stabiele waardecreatie en rendement. Het aanbod van De Gaanderij omvat een breed assortiment aan moderne appartementen en ruime woningen. Van doorzonappartementen die maximaal genieten van daglicht tot knusse stadswoningen met eigen tuinen, hier vindt iedere investeerder een passende vastgoedoptie.

  • Centrale Ligging: De Gaanderij situeert zich vlak bij diverse voorzieningen, winkels en accommodaties in het pittoreske Herentals. Uiterst aantrekkelijk voor potentiële huurders en/of kopers.
  • Diversiteit in aanbod: De grote verscheidenheid aan woningtypes biedt jou als investeerder een ruime keuze en dus maximale flexibiliteit in je investeringsstrategie. Tegelijk spreekt het ook een breed spectrum aan huurders aan!
  • Potentieel voor waardestijging: De aantrekkelijke regio en de historische charme van Herentals suggereren heel wat mogelijkheden voor waardevermeerdering op lange termijn. Vanzelfsprekend hebben ook de duurzame keuzes en kwalitatieve lat een gunstige invloed op deze voordelige waarde-evolutie.
ontdek alle troeven

BEREKEN

JE RENDEMENT

Woning
3
n slaapkamers
Bereken mijn rendement
Appartement
1
n slaapkamers
Bereken mijn rendement
Appartement
2
n slaapkamers
Bereken mijn rendement

Meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Maak een afspraak