Succesvolle opendeurdag De Gaanderij Herentals

25/3/2024
13/3/2024
Anouk Van Bavel

De Gaanderij kent verschillende gebouwen waar je in alle rust kan vertoeven. Doordat alle gebouwen hun unieke - en soms zelfs historische - karakteristieken hebben, omarmen ze elk een eigen identiteit. Je hebt prachtige vergezichten,

zonovergoten terrassen, hoge plafonds, groene binnentuinen... Deze zijn allemaal verspreid over verschillende woontypologieën waar elk soort gezin zijn gading in kan vinden. Van eengezinswoningen tot doorzonappartementen.

Op zaterdag 23 maart organiseerden we een succesvolle opendeurdag. Bezoekers kregen de mogelijkheid om één appartement op de werf van De Gaanderij te bezichtigen.

Heb jij de opendeurdag gemist maar wil je toch graag meer info over dit unieke woonproject in Herentals? Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak!

Vandaag koop je een woning in De Gaanderij aan 6% btw. Hiermee bespaar je voor een gemiddeld nieuwbouwappartement € 40.000,-*. Snel zijn is de boodschap, want deze maatregel is enkel geldig voor de facturen die voor eind 2024 uitgeschreven worden. Belangrijk hierbij is dat je akte nog dit jaar verleden kan worden!

* Informeer naar de concrete voorwaarden

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ontdek De Gaanderij