Kwaliteitsbewaking: van nieuwbouwproject tot droomwoning

17/1/2024
12/5/2021
Anouk Van Bavel

Van Roey Vastgoed streeft naar jouw woongeluk

Een nieuwbouwappartement met architecturale allure maar waar je letterlijk in de kou staat op je noordgericht terras? Zulke ‘bouwblunders’ vermijden we bij Van Roey Vastgoed door ons steeds in de plaats van toekomstige bewoners te stellen. Daarom vertrekt elk ontwerp vanuit wooncomfort. Van begin tot einde bewaken we de kwaliteit van onze nieuwbouwprojecten om een optimale woonomgeving te creëren. Ontdek hieronder hoe kwaliteitsbewaking een bedrijfsfundament is dat we steeds verder uitbouwen.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Klantbeloftes waarmaken

Onze prioriteit is om een hoogwaardig nieuwbouwappartement op te leveren dat beantwoordt aan alle afspraken die we met jou hebben gemaakt. Maar we willen méér dan louter een correct product afleveren. Als familiebedrijf hechten we bij Van Roey Vastgoed veel belang aan normen en waarden zoals betrouwbaarheid en transparantie. Het nakomen van contractuele verplichtingen vinden we dus vanzelfsprekend. Met onze woonprojecten willen we bewoners ook écht gelukkig maken. Daarom leggen we onszelf heel wat ambitieuze kwaliteitsdoelstellingen op.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Interne keuken: ‘Programma van Eisen’

Om een nieuwbouwappartement of woning af te leveren waar wij 100% achter staan, werken we met een ‘Programma van Eisen’. Dit intern document bevat de kwalitatieve en kwantitatieve minimumeisen waaraan een project van Van Roey Vastgoed moet voldoen. Het programma legt met andere woorden een ondergrens vast, een ‘olympisch minimum’, voor de woonkwaliteit en belevingswaarde. Het dient als leidraad voor architecten, ingenieurs, adviseurs en uiteindelijk ook de bouwpartners die betrokken zijn bij de realisatie van onze projecten. Zo zorgen we ervoor dat onze ambities vanaf de eerste schets mee worden genomen door het ganse ontwerpteam. Bovendien organiseren we sinds 2020 ‘productmeetings’ die bedoeld zijn om onze nieuwbouwprojecten gedurende de ganse ontwikkeling te bekijken vanuit de visie van de toekomstige bewoner. Zo slagen we erin om het wooncomfort naar het hoogste niveau te brengen.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Maatschappelijk verantwoorde nieuwbouwprojecten

Bij Van Roey Vastgoed willen we niet enkel onze interne doelstellingen en de persoonlijke wensen van de klant inlossen. We willen ook een meerwaarde bieden voor de maatschappij. Door onze holistische aanpak hechten we groot belang aan stadsontwikkeling én houden we rekening met de impact op het milieu. Zo denken we verder dan de traditionele hernieuwbare energiebronnen zoals een warmptepomp of zonnepanelen maar spelen in op innovatieve technieken zoals geothermie. Naast duurzaamheid garanderen we met onze nieuwbouwprojecten ook een kwalitatieve woonomgeving. Voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer liggen op slechts 15 minuten wandelafstand en - indien mogelijk - bieden we zelfs faciliteiten op onze eigen woonsite. Denk: commerciële ruimtes, een gezamenlijke groentetuin, een fietsenherstelplaats, een gemeenschappelijke ontmoetings- of expositieruimte, een parkje of speelplekken. Bij elk ontwerp zijn we ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en ‘the bigger picture.’

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

De lat hoger en hoger leggen

Persoonlijke feedback van klanten leert ons wat goed is en wat beter kan. Om de kwaliteit van onze nieuwbouwprojecten nog verder op te drijven, steken we ook op dit vlak een tandje bij met digitale enquêtes. Meten is weten, toch? We polsen niet enkel naar de mening van klanten maar ook naar de opinie van mensen die uiteindelijk geen nieuwbouwappartement bij ons kochten. Zo kunnen we onszelf constant verbeteren en jou verzekeren van de beste kwaliteit.

Kwaliteitsbewaking staat centraal bij Van Roey Vastgoed omdat jouw woongeluk ons nauw aan het hart ligt. Ontdek hier ons aanbod aan nieuwbouwappartementen en hopelijk vind jij ook snel je droomwoning!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ontdek een project in jouw buurt