Waarover gaat je 1ste gesprek bij Van Roey Vastgoed?

17/1/2024
22/11/2019
Anouk Van Bavel

Je hebt publiciteit gezien op het internet over een nieuw project van Van Roey Vastgoed. Of er iets over gelezen in de pers. Of je hebt opgevangen bij kennissen dat er iets nieuws groeit op een locatie die je aanspreekt. Misschien wel je nieuwe thuis? Of dé investering in je toekomst? De volgende stap is een afspraak bij Van Roey Vastgoed. Daar geeft onze verkoper een antwoord op al je vragen - en veel meer.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Persoonlijke kennismaking

Je eerste gesprek bij Van Roey Vastgoed, dat is eerst en vooral: een persoonlijke kennismaking. Als ervaren pro in vastgoed en nieuwbouw zijn onze verkopers de geknipte persoon om jou te begeleiden.

Van Roey Vastgoed ontmoet je graag live. Want een nieuwbouw woning koop je nu eenmaal niet snel even via de telefoon of het internet. Wie ben je, hoe past de woning in je plannen? Wat zoek je precies en op welke termijn, welk budget heb je voor ogen? Hoe groot moet het appartement precies zijn, met hoeveel slaapkamers, welke oriëntatie?

Jonge starters of 50-plussers, particuliere kopers of investeerders: ieder verhaal is anders.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Wat bespreken we samen?

Van Roey Vastgoed luistert graag naar jouw verhaal voor je meer over het concrete project en de beschikbare appartementen te horen krijgt. En ja, er worden veel vragen gesteld. Want in elk project zijn er minstens 30 à 40 units. (Bijna) even verschillend als er kopers en gezinnen zijn. Belangrijk is dus dat Van Roey Vastgoed tijdens dit gesprek jouw profiel en wensen kan koppelen aan enkele units die daarbij passen.

Op basis van wie je bent en wat je wenst

  • worden de plannen samen overlopen en alle vragen die jij daarover hebt, beantwoord.
  • Daarna wordt een preselectie van 2 à 3 appartementen gemaakt die interessant voor jou zouden kunnen zijn.
  • Voor die units krijg je een gedetailleerde prijsberekening.
  • Gekozen? Dan is het tijd om een overeenkomst te tekenen - en de volgende stappen in het aankoopproces te zetten.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kopen op plan, hoe gaat dat?

Een nieuwbouw appartement op plan kopen verloopt iets anders dan bij iets bestaands. Je ziet alles in detail op plan, met alle uitleg erbij die je maar wenst. Maar je moet je ook één en ander kunnen inbeelden. Daarbij helpen onze verkopers je zoveel mogelijk. Een badkamer van 1,8 op 2,5 meter, hoe groot is dat? Het gebeurt vaak dat bepaalde afmetingen worden ‘afgestapt’ in het kantoor om duidelijk te maken wat dat precies betekent.

Stijlen, muurbekleding, vloeren, de gebruikte materialen: Van Roey Vastgoed laat zoveel mogelijk zien en voelen. Wens je later nog speciale opties in de afwerking, dan helpen de interieurcoördinatoren je verder. In elk geval hoef je geen hele trits showrooms te bezoeken.

Ook over de verdere stappen én de zekerheid die Van Roey Vastgoed biedt krijg je tijdens de kennismaking al een goed idee. Met andere woorden: er zit zoveel mogelijk bruikbare info in het 1ste gesprek.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Transparantie troef

Van bij het begin van het gesprek is het duidelijk: Van Roey Vastgoed vindt transparantie erg belangrijk. Geen vraag is dus te gek tijdens het eerste gesprek. Vragen staat vrij!

In elk geval krijg je alle info mee naar huis: een brochure over het project, het lastenboek en afdrukken van de grondplannen van de appartementen die het best bij jou passen.

Kan je direct intekenen na het eerste gesprek? Jazeker. Maar het is ook mogelijk na een 2de, 3de, 4de… gesprek. No pressure, Van Roey Vastgoed is er klaar voor wanneer jij het bent!

Een afspraak maken voor een eerste gesprek over je nieuwe thuis - of dé investering voor je toekomst?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Contacteer ons