Fiere eigenaar appartement De Notelaar Oostmalle vertelt

17/1/2024
13/2/2020
Anouk Van Bavel

Jeroen Callebaut vond zijn nieuwe stek in De Notelaar in Oostmalle. Hij ruilde de ouderlijke woning in Zoersel voor een prachtig appartement in de Vrijwilligersstraat in Oostmalle. Dat Jeroen erg tevreden is, steekt hij niet onder stoelen of banken. Zo fier dat hij er meteen wil over getuigen.

“Vijf dagen per week pendel ik over-en-weer naar Brussel. In mijn vrije tijd bezoek ik bijna elk weekend attracties, musea en erfgoed in binnen- en buitenland. In feite heb ik van mijn hobby (toeristische attracties) mijn job kunnen maken en daar ben ik mijn werkgever nog steeds heel dankbaar voor. In het begin kregen mijn beste vrienden een sneakpeek. Zij waren vol lof over de fantastische locatie, tot in de puntjes afgewerkt, mooi ingericht,… Het doet me deugd dat mijn vrienden en familie mij zo bevestigden in mijn keuze.”

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Hoe kwam je bij De Notelaar terecht?

“Heel toevallig eigenlijk. ik was al langer van plan om een eigen appartement te kopen. Een investering in vastgoed blijft een slimme zet. Aangezien ik mijn middelbaar in Oostmalle heb gedaan, kwam ik vrij vaak op de site waar nu De Notelaar zich bevindt. Ondanks het feit dat ik niet meer veel in de Kempen vertoef, hoorde ik toch via via spreken over het project dat ‘getrokken’ werd door Van Roey Vastgoed. Na een verkennende afspraak bij het immokantoor heb ik definitief de knoop doorgehakt.”

“Ik heb lang uitgekeken naar mijn appartement. Vandaag kan ik zeggen dat het dit meer dan waard was. De notaris had gelijk toen hij zei dat Oostmalle het mooiste dorp van de Kempen is. Ik ben er helemaal aan verknocht!”

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Waarom koos je voor dit project?

“Zoals eerder gezegd koos ik voor Oostmalle omdat ik het dorp goed kende. Ook de site van de Notelaar was voor mij niet onbekend. Het feit dat een gerenommeerde Kempense aannemer als Van Roey het project zou bouwen, gaf me meteen veel vertrouwen. De leveranciers waarmee ze  gewerkt hebben, bleken eveneens van topniveau te zijn.”

“Daarnaast waren er nog andere pluspunten. De ondergrondse parking, bijvoorbeeld. Zo heb ik nooit te kampen met parkeerstress. De Notelaar is een rustige, groene, aangename omgeving vlakbij het centrum van Oostmalle waar alle voorzieningen in de buurt liggen.”

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Wat vond je van de aanpak door Van Roey Vastgoed?

“Iedereen heeft mij erg goed geholpen, over heel de lijn. Van immo kantoor tot notaris en de mensen van Van Roey Vastgoed.   Van Roey Vastgoed heeft me voldoende ruimte gegeven voor mijn eigen inbreng en ook de communicatie was prima. Hartelijk bedankt voor de goede zorgen!”

Wil je net als Jeroen een thuis vinden waarop je echt fier kan zijn?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ontdek een project in jouw buurt