Nobile
Puurs

Woningen

De (gezins)woningen van Nobile zijn ontworpen voor absolute vrijheid. De ruimtes zijn groot en veelzijdig, zodat jij hier je perfecte nestje creëert. Twee slaapkamers?  Of toch liever vier? Jij beslist. Gezinsgeluk laat zich niet vatten in cijfers, maar wel tussen deze muren.

Nobile Puurs Adagio woningen

Koop enkel in 2024 nog aan 6% btw

Vandaag koop je een woning in Nobile aan 6% btw. Hiermee bespaar je gemiddeld € 35.000,-*. Snel zijn is de boodschap, want deze maatregel is enkel geldig voor facturen die voor eind 2024 uitgeschreven worden. Neem contact op voor de concrete voorwaarden* om van 6% btw.

maak een afspraak
Nobile interieurbeeld Adagio

01. Adagio

Op zoek naar een gezellige eengezinswoning met private, zuidgerichte tuin? Bij Nobile vind je een rij van 5 geschakelde woningen die elk beschikken over een riante leefruimte, een eigen tuin met terras én een collectieve, groene speelruimte als extra troef.
Slaapkamers
4
Tuin
Gezamenlijk & privaat
Oppervlakte
180 m² - 189 m²
Terras
Riant privé-terras
Prijs
€ 395.000 - € 419.000 (excl. kosten)
Maak een afspraakDownload het plan
Nobile Puurs gebouwen Bravuro en Forza
Nobile logo beige
Een stijlvolle wooncompositie met een groen hart

Nobile in het nieuws

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes over Nobile? Ontdek hier alle artikels, reportages, interviews en blogposts over dit opvallende woonproject.

Nieuws
Opendeurdag Nobile Puurs
Kom zeker langs op onze opendeurdag tussen 10u en 13u! We vertellen je graag meer over ons woonproject en hoe het jouw leven verandert.
Nieuws
Opendeurdag Hof ter Dorpe Oud-Turnhout
Kom zeker langs op onze opendeurdag tussen 10u en 13u! We vertellen je graag meer over ons woonproject en hoe het jouw leven verandert.
Nieuws
Overgangsmaatregel btw-tarief van 6%*
Tot en met eind 2024 geldt er een tijdelijk btw-tarief van 6% voor de afbraak en heropbouw van een privéwoning in heel België.
Ga naar vanroeyvastgoed.be