Nobile
Puurs

Woningen

De (gezins)woningen van Nobile zijn ontworpen voor absolute vrijheid. De ruimtes zijn groot en veelzijdig, zodat jij hier je perfecte nestje creëert. Twee slaapkamers?  Of toch liever vier? Jij beslist. Gezinsgeluk laat zich niet vatten in cijfers, maar wel tussen deze muren.

Nobile Puurs Adagio woningen

Koop enkel in 2024 nog aan 6% btw

Vandaag koop je een woning in Nobile aan 6% btw. Hiermee bespaar je gemiddeld € 35.000,-*. Snel zijn is de boodschap, want deze maatregel is enkel geldig voor facturen die voor eind 2024 uitgeschreven worden. Neem contact op voor de concrete voorwaarden* om van 6% btw.

maak een afspraak
Nobile interieurbeeld Adagio

01. Adagio

Op zoek naar een gezellige eengezinswoning met private, zuidgerichte tuin? Bij Nobile vind je een rij van 5 geschakelde woningen die elk beschikken over een riante leefruimte, een eigen tuin met terras én een collectieve, groene speelruimte als extra troef.
Slaapkamers
4
Tuin
Gezamenlijk & privaat
Oppervlakte
180 m² - 189 m²
Terras
Riant privé-terras
Prijs
€ 395.000 - € 419.000 (excl. kosten)
Maak een afspraakDownload het plan
Nobile Puurs gebouwen Bravuro en Forza
Nobile logo beige

Een stijlvolle wooncompositie met een groen hart

Nobile in het nieuws

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes over Nobile? Ontdek hier alle artikels, reportages, interviews en blogposts over dit opvallende woonproject.

Nieuws
Succesvolle opendeurdag bij Torck in Deinze
Mag jouw woning méér zijn dan gewoon een mooi gebouw? Hou je van een verhaal achter je woonplek? Dan is Torck iets voor jou. Dit project is gevestigd op een historische locatie, waar het alle voordelen van eigentijds en stedelijk wonen verenigt met een trotse geschiedenis.
Nieuws
Vastgoedtrend in 2024: Koopmarkt krimpt, huurmarkt groeit, rendement klimt
De vastgoedmarkt in Vlaanderen kent een opvallende trend: een groeiend aantal Belgen kiest niet langer om eigenaar te worden van een woning, maar om te huren. In dit artikel analyseren we deze trend en leggen we uit wat dit betekent voor jou als potentiële huiseigenaar.
Blog
Nieuwbouw en geothermie: een winnende combinatie!
Op zoek naar een duurzame woning? Dan is energie-efficiëntie cruciaal. Met name de keuze van het verwarmings- en koelsysteem, is hierbij uiterst belangrijk.
Ga naar vanroeyvastgoed.be