Wonen in het bruisende centrum van Puurs

Terrasjes doen, shoppen in de leuke kledingboetieks, snuisteren in de lokale boekhandel of een boeket uitzoeken in de bloemenwinkel...in Puurs verveel je je geen seconde! Met de nabijheid van alle praktische voorzieningen bespaar je bovendien kostbare tijd: alles wat je nodig hebt is makkelijk dichtbij.  Dit geeft jou de tijd om volop van het leven én jouw bruisende buurt te genieten.  

Ideale uitvalsbasis
Alles bij de hand
Van de bakker en de beenhouwer tot de kruidenier en de apotheek, alle essentiële winkels en diensten liggen op een zakdoek . Lees: nooit stress over boodschappen doen of andere dagelijkse behoeften.
Onderwijs
Opgroeien in alle veiligheid
Voor gezinnen is het een geruststelling om te weten dat kinderopvang en scholen op loopafstand liggen. Van kleuterscholen tot lagere scholen en humaniora: jouw kroost krijgt hier alle kansen!
Recreatie
Ontspanning voor het grijpen
Actieve sporter? Of eerder een ingetogen cultuurfanaat? In Puurs lonkt een breed gamma aan recreatieve mogelijkheden. Je bent in no time op je geliefde sportfaciliteit of culturele ontmoetingsplek.
Bereikbaarheid
Uitstekende bereikbaarheid
Binnen de paar minuten cruise je langs de N16, de A12 of E17 om zo je horizonten te verbreden. Je pendelt dus vlotjes naar nabijgelegen grote steden en andere toplocaties.
Centrumlocatie
Centraal gelegen
Genesteld in de stedelijke driehoek Antwerpen-Brussel-Gent, bevind je je in het hart van de actie. Dit gevoel van verbondenheid met grote steden en alle mogelijkheden die ze bieden is een grote surplus: jij woont rustig, maar houdt voeling met de wereld!

Pure natuur, erfgoed en culinaire verwennerij in Puurs-Sint-Amands

Welkom in Puurs-Sint-Amands, waar natuur en erfgoed samenkomen voor een betoverende levens- en woonervaring.

Een groen paradijs
Wonen in Puurs-Sint-Amands betekent thuiskomen in een rustig, groen paradijs. Van uitgestrekte weilanden tot beboste gebieden en schilderachtige watergezichten: in dit decor kom jij dagelijks tot rust.
Wandel- en fietsplezier
Mag het allemaal wat actiever? Dan vind je hier ook eindeloos wandel- en fietsplezier. Kilometerslange dijken, wandel- en fietspaden nemen je mee door een vallei van stille waters, diepe bossen en Vlaamse velden.
De veerboot
Laat je zorgen wegdrijven op de veerboot naar Mariakerke en Moerzeke en aanschouw onvergetelijke zonsondergangen langs de Scheldeboorden.
Historisch erfgoed
Puurs-Sint-Amands heeft een schat aan historisch erfgoed. Bezoek het Fort van Liezele, de charmante Onze-Lieve-Vrouw-ter-Koorts kapel uit de 17e eeuw en bewonder de Schemelbertmolen.
Culinaire verwennerij
De culinaire verleidingen weerstaan? Doe geen moeite! Laat liever je smaakpapillen verwennen, bijvoorbeeld tijdens het Aspergefestival waar je het witte goud van de streek proeft. Breng ook een bezoek aan de wereldberoemde Brouwerij Duvel-Moortgat en ontdek heerlijke streekproducten in de vele lokale eetgelegenheden.
Puurs-Sint-Amands Park Fort LiezeleFiets plezierPuurs-Sint-Amands veerdienstPuurs-Sint-Amands Onze-Lieve-Vrouw-ter Koorts kapel Puurs-Sint-Amands Brouwerij Duvel Moortgat
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nobile Puurs gebouwen Bravuro en Forza
Nobile logo beige

Een stijlvolle wooncompositie met een groen hart

Nobile in het nieuws

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes over Nobile? Ontdek hier alle artikels, reportages, interviews en blogposts over dit opvallende woonproject.

Nieuws
Van staatsbon naar vastgoed: een logische stap
Ben jij één van die mensen die een jaar geleden intekenden op de staatsbon? Daar kunnen we perfect inkomen. De staatsbon is een verleidelijke keuze voor iedere belegger. Met de nakende staatsbon-uitbetaling in september is er evenwel een steengoed vervolg: nieuwbouwvastgoed.
Nieuws
Succesvolle opendeurdag bij Torck in Deinze
Mag jouw woning méér zijn dan gewoon een mooi gebouw? Hou je van een verhaal achter je woonplek? Dan is Torck iets voor jou. Dit project is gevestigd op een historische locatie, waar het alle voordelen van eigentijds en stedelijk wonen verenigt met een trotse geschiedenis.
Nieuws
Vastgoedtrend in 2024: Koopmarkt krimpt, huurmarkt groeit, rendement klimt
De vastgoedmarkt in Vlaanderen kent een opvallende trend: een groeiend aantal Belgen kiest niet langer om eigenaar te worden van een woning, maar om te huren. In dit artikel analyseren we deze trend en leggen we uit wat dit betekent voor jou als potentiële huiseigenaar.
Ga naar vanroeyvastgoed.be
terug naar het project