Nobile
Puurs

Commerciële ruimten

De commerciële ruimtes in Nobile zijn centraal en dus gunstig gelegen. Met de grote raampartijen geven jouw producten of diensten zonder twijfel een extra elan aan deze bruisende buurt. Tegelijk is er ook ruimvoldoende sereniteit voor jouw professionele activiteiten.

Nobile Puurs Pomposo aan Hof-ten-Berglaan
Nobile Puurs Pomposo aan Hof-ten-Berglaan

01. Pomposo

De commerciële ruimten zijn gelegen op de gelijkvloerse verdieping van dit klein, elegant gebouw. Op de hoek van de Begijnhofstraat en de Hof-ten-Berglaan is dit de perfecte uitvalsbasis voor jouw professionele activiteiten.
Oppervlakte
98,5 m² - 105,6 m²
Prijs
vanaf € 190.000 (excl. kosten)
Maak een afspraakDownload het plan
Nobile Puurs gebouwen Bravuro en Forza
Nobile logo beige

Een stijlvolle wooncompositie met een groen hart

Nobile in het nieuws

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes over Nobile? Ontdek hier alle artikels, reportages, interviews en blogposts over dit opvallende woonproject.

Nieuws
Succesvolle opendeurdag bij Torck in Deinze
Mag jouw woning méér zijn dan gewoon een mooi gebouw? Hou je van een verhaal achter je woonplek? Dan is Torck iets voor jou. Dit project is gevestigd op een historische locatie, waar het alle voordelen van eigentijds en stedelijk wonen verenigt met een trotse geschiedenis.
Nieuws
Vastgoedtrend in 2024: Koopmarkt krimpt, huurmarkt groeit, rendement klimt
De vastgoedmarkt in Vlaanderen kent een opvallende trend: een groeiend aantal Belgen kiest niet langer om eigenaar te worden van een woning, maar om te huren. In dit artikel analyseren we deze trend en leggen we uit wat dit betekent voor jou als potentiële huiseigenaar.
Blog
Nieuwbouw en geothermie: een winnende combinatie!
Op zoek naar een duurzame woning? Dan is energie-efficiëntie cruciaal. Met name de keuze van het verwarmings- en koelsysteem, is hierbij uiterst belangrijk.
Ga naar vanroeyvastgoed.be