Waarom nieuwbouw?

Nieuwbouw biedt tal van voordelen. Woningen zijn al lang geen statische structuren meer, maar dynamische systemen waarvan we zelfs bepaalde prestaties mogen verwachten. Een eerste voordeel is dus dat je al vanaf het ontwerp de juiste accenten legt. Met een nieuwbouwwoning kom je op lange termijn doorgaans ook een pak goedkoper uit.

Helemaal jouw woning

Met nieuwbouw krijg je de kans om je woning volgens jouw wensen en smaak in te richten. De woning is helemaal nieuw en voldoet aan de meest recente bouwnormen, wat zorgt voor een betere energie-efficiëntie en lagere onderhoudskosten. Je geniet van optimaal comfort dankzij de nieuwste technologieën, waaronder ventilatie, verwarming en isolatie.

Torck Deinze appartement

Lagere energiefactuur

Daarnaast resulteren de uitstekende isolatie en moderne technologieën, zoals geothermische installaties, in een aanzienlijk lagere energiefactuur. Die maken dat je met een nieuwbouwwoning van Van Roey Vastgoed aanzienlijk bespaart op je energiefactuur. Dit merk je al vanaf de eerste dag.

Onderhoudsvriendelijk

Een ander voordeel van nieuwbouw is de beperkte onderhoudslast. Aangezien alles nieuw is, hoef je je de komende 10 à 15 jaar geen zorgen te maken over grote onderhouds- en herstellingswerken. Ook dit resulteert in aanzienlijke kostenbesparingen.

Behoud van waarde

Bovendien behouden nieuwbouwwoningen hun waarde goed, zeker als ze al voldoen aan de energienormen van 2050. De focus op duurzaamheid en energiezuinigheid zorgt ervoor dat je woning haar waarde zal behouden en in de toekomst zelfs in waarde kan stijgen.