Hoe kiest Van Roey Vastgoed de projectlocaties uit?

Bij Van Roey Vastgoed zijn we kieskeurig als het gaat om het selecteren van de perfecte locaties voor onze nieuwbouwprojecten. We planten niet zomaar overal gebouwen neer; we willen er zeker van zijn dat onze toekomstige bewoners de ideale woonplek krijgen.

Wat maakt een plek perfect voor ons?

Praktische locatie

Ten eerste moet de locatie praktisch zijn. Voorzieningen zoals scholen, winkels en openbaar vervoer moeten op loop- of fietsafstand liggen. We willen dat onze bewoners alles gemakkelijk kunnen bereiken.

Een plek die groeit

Daarnaast kijken we naar de toekomst en het potentieel. We zoeken plekken waar het aantal inwoners groeit en waar de buurt zich kan ontwikkelen tot een geweldige plek om te wonen. We willen samenwerken met steden en gemeenten die een duidelijke visie hebben voor hun gemeenschap.

Levenskwaliteit

Onze selectie is gebaseerd op zowel objectieve als subjectieve criteria. Uiteraard kijken we naar cijfers zoals bevolkingsgroei en vastgoedprijzen, maar we onderzoeken ook het potentieel voor levenskwaliteit van de omgeving. We willen er zeker van zijn dat onze projecten voldoen aan de principes van de '15-minuten buurt', waar alles binnen een kwartier te bereiken is.

Waarom besteden we zoveel aandacht aan locatie?

Omdat we alleen willen ontwikkelen op plaatsen waar we echt iets kunnen toevoegen voor onze bewoners. We willen dat ze van een hoogwaardige levensstijl kunnen genieten, inclusief en in goed doordachte gemeenschappen.