Wat zijn de 5 belangrijkste voordelen van sleutel-op-de-deur?

Heb je zelf geen tijd of zin om het hele bouwproces op te volgen, maar wil je wel een efficiënt verloop? Dan is een sleutel-op-de-deur woning vaak een uitstekende optie. We zetten de belangrijkste redenen even op een rijtje:

1. Geen eindeloze zoektocht naar de perfecte locatie

Het bouwbedrijf stelt jou de beste opties voor, waardoor je tijd bespaart die je anders zou besteden aan het doorkruisen van hele regio’s op zoek naar bouwgrond.

2. Prijszekerheid en financiële garanties

Met sleutel-op-de-deur bouwen ligt de prijs vast, en geniet je de bescherming van de wet-Breyne. Zo ben je beschermd als er onverhoopt iets misgaat tijdens de bouw.

3. Geen administratieve rompslomp

Een sleutel-op-de-deur woning houdt ook grote voordelen in op vlak van administratie. Bouwvergunningen aanvragen, administratie beheren, werfcoördinatie… dat wordt allemaal voor jou gedaan. Je moet als bouwheer dus niet zelf op zoek naar geschikte vakmensen om dan allerlei offertes te gaan vergelijken. Het resultaat is een gestroomlijnde bouwervaring, zonder administratieve beslommeringen.

4. Geen zorgen over leveranciers

Je bouwbedrijf werkt samen met betrouwbare partners waar je jouw vloeren, badkamer, keuken en meer zelf kiest. Het zoeken en beheren van onderaannemers hoef je niet zelf te doen; dat regelt het bouwbedrijf voor jou.

5. Geen zorgen om de planning

Het bouwbedrijf zorgt ervoor dat alle werkzaamheden naadloos op elkaar aansluiten. Als er zich problemen voordoen, weet je precies bij wie je terechtkunt voor oplossingen.