Lokeren

Belvedère is de blikvanger van deze bruisende nieuwe buurt in Lokeren

Gelegen in een schitterend landschapspark, en met de heraangelegde Vondelbeek als levensader, geeft dit centrale stadsdeel een nieuwe betekenis aan duurzaam wonen.  Belvedère nestelt zich tussen het essenbos, de beekvallei en het uitgestrekte park vol voorjaarsbloeiers voor een ultieme groenbeleving. Met zoveel open ruimte is het geen wonder dat het Hoedhaarpark the place to be is voor allerlei festiviteiten zoals een Food Truck  Festival.

"Wonen in Hoedhaarpark overtreft al onze verwachtingen. In de eerste plaats de groene omgeving van het park en de rust dankzij het autoluwe karakter van de site. Daarnaast is het een enorme luxe om thuis te komen en met de auto de garage in te rijden. Het hele concept is logisch en goed doordacht ingedeeld. Bovendien is het zeer kindvriendelijk. Vanop ons terras kunnen we onze kinderen in het oog houden terwijl ze spelen in het park.”

-David De Bock, bewoner van het Hoedhaarpark-

Tegelvloer of liever houten parket? We hebben aan iedere stijl gedacht.
Minstens even belangrijk als het buitenleven is hoe je binnen beleeft. Of je nu een sobere scandinavische stijl of eerder nostalgisch met vintage meubelen in gedachten hebt, Belvedère biedt alle ruimte om jouw woonst te personaliseren. Kies tussen verschillende afwerkingen, vloeren, badkamers en keukens voor een appartement dat volledig op jouw stijl is afgestemd.