uitverkocht
arrow icon

Huldenberg

Waarom kiezen voor Assistentiewoningen Keyhof?

1 Professionele zorg binnen handbereik
In Assistentiewoningen Keyhof kan je de persoon zijn die je graag wil zijn en de dingen beleven die je voldoening geven. Ouder worden volgens je eigen wensen en waarden. Autonoom wonen en genieten van optionele diensten die voor jou klaar staan. Je tegelijkertijd veilig en gerust voelen met deskundige zorg 24u/24u binnen handbereik.

2 Actief leven
Blijven doen en actief leven. Buiten waar de groene omgeving uitnodigt voor een wandeling of een fietstocht. Blijven ontmoeten. Dichtbij, waar een uitgebreid cultuur- en bewegingsprogramma wacht. Blijven ontdekken. In de nabije buurt waar Brussel en Leuven zoveel te bieden hebben.

3 Een luisterend oor
Luisteren is niet iedereen gegeven. Onze jarenlange ervaring maakt dat wij deze kunst goed onder de knie hebben. Wat zijn jouw wensen, waarmee kunnen wij jou van dienst zijn ? Voor alle vragen rond jouw welzijn en wooncomfort kan je terecht bij de wooncoach.

4 Zekerheid over je latere zorgtraject
Met het  breed woonzorgaanbod van Woonzorgnet-Dijleland ga je voor een zekere toekomst.  Zo kan je in de buurt blijven wonen, ook als je zorgwensen veranderen. Of het nu gaat over een bezoek aan het dagcentrum, een tijdelijke herstelperiode  in het kortverblijf, of een langdurende opname, je kan altijd rekenen op een oplossing. Dat is een geruststellende gedachte.

5 Luxueus wooncomfort
De appartementen zijn voorzien van alle wooncomfort. Ze zijn stijlvol afgewerkt met duurzame, kwaliteitsvolle materialen. Een plek onder de zon waar je je kan thuis voelen en zo lang mogelijk autonoom kan wonen in een aangename, veilige omgeving. De assistentiewoningen voldoen aan de vlaamse normen voor toegankelijkheid, veiligheid en huiselijkheid. De assistentiewoningen bevatten een gezellige zithoek en eetruimte met grote raampartijen en aangename lichtinval. Ook een eigentijdse badkamer met inloopdouche, ruim terras en een gastentoilet zijn voorzien.

6 De wooncoach
Met al jouw praktische, zorggerelateerde maar ook emotionele vragen, kan je terecht bij de wooncoach. Zij neemt de tijd voor een individueel gesprek, is op regelmatige basis aanwezig en tijdens de kantooruren telefonisch bereikbaar. De wooncoach is jouw persoonlijk aanspreekpunt. Een greep uit de dingen die deze duizendpoot voor jou kan regelen:  

Zie je het niet zitten om zelf te koken? De wooncoach regelt de bestelling van warme maaltijden en de levering ervan.
Geen zin in boodschappen doen, strijken, poetsen? De wooncoach zorgt ervoor dat deze dingen voor jou gedaan worden.
Tijdelijk zorg nodig of heb je hierover vragen? Via de wooncoach vind je je weg in het zorgaanbod en de dienstverlening.
Een plotse situatie waarbij je zorg nodig hebt? De wooncoach co├Ârdineert onmiddellijk de  crisis- en overbruggingszorg.
Wil je graag iets aankaarten in de bewonersgroep? De wooncoach belegt de gebruikersraad en geeft jou een stem.
Nood aan een luisterend oor? De wooncoach luistert naar je verwachtingen en zorgen.
Doe je graag eens een uitstapje? De wooncoach heeft verschillende ideetjes en organiseert voor jou vervoer.
Ben je graag actief bezig? Zoek je graag contact met anderen ? De wooncoach zorgt voor zinvolle culturele, sportieve en sociale activiteiten.
Het kriebelt om je in te zetten voor anderen maar je weet niet hoe? Vertel de wooncoach waar jouw engagement ligt en samen gaan jullie op zoek naar mogelijkheden.