17/05/2018

Quotes in je interieur: een top idee!

Een quote integreren in je interieur is helemaal in de mode. Daarnaast kan je de quotes ook erg persoonlijk maken zodat ze je iedere keer doen herinneren aan een dierbaar moment. Maar hoe integreer je ze nu best in je interieur? Wij geven je een aantal verschillende mogelijkheden.

1. Letterbord
Een letterbord is al erg lang populair en past in vele interieurs. Het is een bord met lijnen waarop je letters kunt vastklikken. Je kan het overal in je huis plaatsen en dus ook wisselen van quote. 

2. Fotolijst
Ook met een fotolijst kan je veel kanten op. Kies een lijst die bij je interieur past. Ga eerder voor een neutrale lijst zodat je quote alle aandacht op kan eisen. Lijst gevonden? Zoek dan online of vanuit je eigen ervaring een leuke quote. Afdrukken, ophangen en voilà je hebt nieuwe decoratie in je huis. 

3. Light box
De light box gaat al een tijdje mee en is al in heel wat interieurs terug te vinden.  Net zoals bij het letterbord kan je hier je quotes wisselen omdat je een heel alfabet bijgevoegd krijgt. Een leuk extraatje: wanneer het wat donkerder wordt in huis, zorgt de box ook ineens voor wat sfeerverlichting. 

4. Op de muur
Ben jij echt 100% zeker van wat je in een bepaalde ruimte wil zeggen? Schilder het dan gewoon op de muur! Toch nog twijfels? Kies dan voor een muur met krijtverf en schrijf hier in je mooiste schrift een leuke quote. Voordeel is dat je hem na een tijdje makkelijk kan aanpassen. 

5. Kussens
Laat zelf een kussen bedrukken of koop gewoon een kussen met quote in de winkel. Er zijn er genoeg te vinden.

Succes!

© Bron afbeeldingen: Pinterest

Terug naar het nieuwsoverzicht