02/03/2017

Opendeurdag Prins Kavelhof op 18 maart

Vlaanderen vergrijst. Aangepaste woonmogelijkheden dringen zich dus op. Assistentiewoningen zijn dé oplossing voor anticiperende 65-plussers die nog erg op hun vrijheid gesteld zijn, maar die ook van een aantal diensten gebruik willen maken die het leven vergemakkelijken.

Het project Prins Kavelhof, gelegen in een groene omgeving in Brasschaat, speelt prachtig in op deze behoefte. Een drietal jaar geleden werd hier gestart met de bouw van 191 prachtige assistentiewoningen. Het project was na vijftien maanden uitverkocht. Fase I en II zijn al opgeleverd en grotendeels bewoond. De oplevering van de laatste fase is voorzien voor de lente van 2017. Momenteel zijn er enkele units die terug beschikbaar zijn voor verkoop. Ook huurders zijn nog meer dan welkom!

Op Prins Kavelhof woon je volledig zelfstandig. Heb je toch – al is het maar eenmalig – extra zorg nodig? Doe dan beroep op de woonassistenten die elke weekdag met plezier ter beschikking staan. Voor (bijna) elk probleem bieden zij een oplossing!

Behoefte aan extra poetshulp? Even wat minder te been en iemand nodig om boodschappen te doen? Een taxi nodig? Een pedicuur? Geen vraag is te veel. Op Prins Kavelhof kan er van alles, maar moet er niks.

Deze volwaardige appartementen zijn te huur met 1 of met 2 slaapkamers en hebben allemaal een eigen terras met zicht op groen.

Hier ben je zelfstandig én in goede handen!

Interesse?
Kom dan een kijkje nemen op zaterdag 18 maart tussen 10u & 14u.
We ontvangen je graag in Kaveltafel (Hemelrijcklei 82, Brasschaat) waarna je een kijkje kan nemen in een appartement naar keuze.

Terug naar het nieuwsoverzicht