23/01/2017

Jeroen Callebaut: “Ik ben erg fier op mijn nieuw appartement.”

Jeroen Callebaut heeft in de Notelaar zijn nieuwe thuis gevonden. Sinds juli heeft hij zijn ouderlijke woning in Zoersel omgeruild voor een prachtig appartement in de Vrijwilligersstraat in Oostmalle. Dat Jeroen erg tevreden is, laat hij meteen merken: “Ik ben bijzonder fier op mijn gloednieuw appartementje in de Notelaar!”

Jeroen, het is nog niet zo lang geleden dat je verhuisd bent. Heb je al een beetje kunnen genieten van je eigen stek?
“In de mate van het mogelijke wel ja. Vijf dagen per week pendel ik over-en-weer naar Brussel. Sinds drie jaar ben ik daar werkzaam bij ‘Toeristische Attracties vzw’. In mijn vrije tijd bezocht ik bijna elk weekend attracties, musea en erfgoed in binnen- en buitenland. In feite heb ik van mijn hobby mijn job kunnen maken en daar ben ik mijn werkgever tot op vandaag nog steeds heel dankbaar voor. Het is dus geen verrassing dat ik niet vaak terug te vinden ben in mijn prachtige appartement in Oostmalle. De officiële housewarming moet nog komen maar mijn beste vrienden hebben al een sneakpeak gekregen. Zij waren er vol lof over: fantastische locatie, tot in de puntjes afgewerkt, mooi ingericht,… Het doet me deugd dat mijn vrienden en familie mij zo bevestigen in mijn keuze.”

Hoe ben je bij de Notelaar terecht gekomen?
“Heel toevallig eigenlijk: ik was al langer van plan om een eigen appartement te kopen. Een investering in vastgoed blijft een slimme zet. Aangezien ik mijn middelbaar in Oostmalle heb gelopen, kwam ik vrij vaak op de vorige site van de Notelaar. Ondanks het feit dat ik niet meer veel in de Kempen vertoef, hoorde ik toch via via spreken over het project dat getrokken wordt door Van Roey Vastgoed. Na een verkennende afspraak bij het immokantoor heb ik definitief de knoop doorgehakt. Ik heb een hele mallemolen aan administratie doorlopen en lang uitgekeken naar mijn appartement. Vandaag kan ik zeggen dat het dit allemaal meer dan waard was. De notaris had gelijk toen hij zei dat Oostmalle het mooiste dorp van de Kempen is. Ik ben er helemaal aan verkocht!”

Waarom koos je voor dit project?
“Zoals eerder gezegd, koos ik voor Oostmalle omdat ik het dorp goed kende. Ook de site van de Notelaar was voor mij niet onbekend. Het feit dat een gerenommeerde Kempense aannemer als Van Roey het project zou bouwen, schepte meteen veel vertrouwen. De leveranciers waarmee we gewerkt hebben, zijn eveneens van topniveau! De fantastische prijskwaliteitsverhouding waardoor ook jongeren aangetrokken worden, heeft voor mij ook een rol gespeeld. De ondergrondse parking is een groot pluspunt. Zo krijg ik nooit te kampen met parkeerstress. Tot slot staat de Notelaar voor een rustige, groene, aangename omgeving en dat vlakbij het centrum van Oostmalle waar alle voorzieningen in de buurt liggen.”

Wat vond je van het proces dat je doorlopen hebt bij Van Roey Vastgoed?
“Iedereen heeft mij erg goed geholpen. Van immokantoor tot notaris en ook de mensen van Van Roey Vastgoed. De perfecte opvolging van immokantoor en notaris zorgde er al snel voor dat mijn vertrouwen alsmaar meer versterkt werd. Van Roey Vastgoed heeft voldoende ruimte gegeven voor eigen inbreng en er werd ook steeds prima gecommuniceerd door de klantenbegeleiding. Graag zou ik dan ook iedereen willen bedanken voor de goede zorgen.”

Terug naar het nieuwsoverzicht