26/04/2018

Je muur opfleuren?

Heb jij geen budget om dure schilderijen te kopen? Wil je liever iets speelser aan je muur? Dan hebben wij een aantal perfecte oplossingen.

Je kan heel wat voorwerpen aan de muur hangen om deze op te fleuren. Denk maar aan manden in verschillende maten en kleuren. Door te kiezen voor manden met kleur creëer je een feestgevoel. Natuurlijk kan je ook voor iets meer rustiek gaan door manden in bruintinten te kiezen.

Zijn manden voor jou wat te groot? Ga dan eens snuffelen tussen oude, kleurrijke servies van vroeger. Kan je wat borden vinden die bij elkaar passen? Maak hier dan een leuk stuk van voor aan de muur.

Toch meer zin in en vakantiestemming? Verzamel dan wat leuke strandhoeden en hang die aan de muur!

Niet alleen door het gebruik van voorwerpen kan je je muur aantrekkelijker maken. Je kan het ook met verf. Ben jij niet het grootste tekentalent? Dat is zeker niet nodig. Maak bijvoorbeeld gebruik van een petfles of slederij waarmee je de verf op de muur aanbrengt.

Tot slot is ook het borduren helemaal terug van weg geweest. Aangezien een schilderij broduren heel wat tijd kost, kan je als alternatief kruisjes op de muur schilderen.

Succes! 

© Bron afbeeldingen: Pinterest

Terug naar het nieuwsoverzicht