02/02/2018

Interieurtrends voor 2018

Net aangekomen in de tweede maand van 2018. Het wordt dus dringend tijd om eens te bekijken welke trends we dit jaar in ons interieur moeten volgen. De vorige jaren overheerste het gesofisticeerd karakter in onze woonkamers. In 2018 slaan we de boeg helemaal om en is colorblocking echt het van het. Wij leggen graag uit hoe je dit doet en geven natuurlijk ook nog andere trends mee.

1. COLORBLOCKING
In de modewereld wordt dit fenomeen al een tijd toegepast. Het gaat om het combineren van fel contrasterende kleuren. Zoals bij voorbeeld een koel blauw en een warm oranje. Je kan het ook wat subtieler aanpakken door kleuren van dezelfde soort te combineren, kleuren die iets van elkaar weg hebben.

2. GEOMETRIE & TYPOGRAFIE
In een tweede trend draait alles om geometrische vormen en tekst. De eerste trend kan je praktisch overal laten terugkomen: figuren op de muur (met verf of behang), een tapijt of natuurlijk andere decoratie. 

Ook spelen met tekst is perfect in 2018. Werk met spreuken op je muur of zelfs met een heel verhaal. Ook een meubelstuk kan je iets vertellen. 

Veel succes!

© Bron afbeeldingen: Pinterest

 

Terug naar het nieuwsoverzicht