22/08/2018

Hoera! Een nieuw gezicht bij Van Roey Vastgoed

Sinds maandag 13 augustus wordt het team van Van Roey Vastgoed versterkt met een nieuwe collega in de functie van procesmanager. Graag stellen wij Catherine Vangilbergen kort voor.

Catherine studeerde af in Gent als burgerlijk ingenieur - architect en deed haar eerste werk- en werfervaring op in de bouw- en ontwikkelingswereld bij een concullega van Van Roey Vastgoed.

Na deze eerste werkervaring besloot Catherine naar haar internationale kriebels te luisteren. Ze maakte dan ook de overstap naar de baggersector, waar ze zeven jaar aan het werk was. Hierna bleek de passie voor architectuur en bouwen echter toch terug de overhand te krijgen, waardoor ze uiteindelijk terugkeerde naar haar eerste liefde, de bouwsector.

Catherine kent een vliegende start in ons team en kan haar schouders direct mee onder twee nieuwe projecten zetten.

Collega Katleen kan met Catherine rekenen op bijstand voor het ontwikkelen van een volgende fase in het prachtige project “Hof Van Roey” in Rijkevorsel.
Op de locatie waar voorheen de eigen kantoren van Groep Van Roey gevestigd waren, rijzen binnenkort bijkomend een dertigtal duurzame en kwalitatieve appartementen op die door deze enthousiaste tandem zal ontwikkeld worden.

Naast het project in Rijkevorsel kan Catherine haar motivatie en passie kwijt in het project Oude Vesten in Tienen. Zij streeft samen met collega Jef naar het ontwikkelen van een aangename woonbuurt, waarbij het tevens de ambitie is om een zo breed mogelijke invulling te geven aan de term “levensbestendig wonen”.

Gezien Catherine in haar loopbaan eerder al samenwerkte met het architectenbureau Bulk architecten (ontwerpers van het project in Rijkevorsel) en ook betrokken was bij de ontwikkeling van een ambitieus PPS project in Tienen, kan zij haar kennis vanuit het verleden in deze twee uitdagingen optimaal gebruiken.

Naast een brok ervaring, een super positieve ingesteldheid en motivatie voor twee, maken we via Catherine binnen ons team kennis met een aangename begripvolle en fijne madam.

Extra girlpower dus, bij Van Roey Vastgoed !

Terug naar het nieuwsoverzicht