21/03/2017

Haal de lente in huis

Koude, korte winterdagen kunnen wel eens wegen op je gemoed. Vandaag begint de lente en komt hier dus stillaan een einde aan. Maak je woning alvast wat vrolijker tegen het echte lente weer!

1. Groen
Groen is sowieso een populaire kleur in 2017. Ideaal dus om tegen de lente te zorgen voor een groen hoekje. Dit kan met een kruidenhoekje, planten ergens in de living, 

2. Geur
Kruiden zoals munt, tijm en rozemarijn kunnen al zorgen voor een frisse geur in je woning. Natuurlijk zijn er nog heel wat ander omgelijkheden om de lente en/of de zomer naar boven te halen. Wat dacht je van geurkaarsen, lavendel, jasmijn,..?

3. Voorzie bloemen
Je kan kiezen voor een mooi boeket op je eettafel, maar het kan ook simpeler. Plaats wat bladeren, een tak vol bloesem of één bloem in een fles. Dat brengt alvast wat extra sfeer en kleur in huis.

4. Verstop je winterspullen
Oké, je winterspullen mogen nog in de buurt blijven liggen, maar leg ze zeker neit in het zicht. Ze doen je enkel terugdenken aan koude winterdagen. Verstop ze dus in een vestiaire, koffer,... die je kan versieren met vrolijke kleuren.

5. Poets
De meest vervelende tip die we meegeven is: Poets je woning. Je hebt er misschien niet meteen zin in, maar dit is wel de ideale moment voor een lente schoonmaak!

© Bron afbeeldingen: Pinterest

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht