12/08/2016

Ga voor een budgetvriendelijke verlichting.

Verlichting, we kunnen niet zonder, maar een mooie hanglamp kan als snel heel wat geld kosten. Natuurlijk is er voor alles een oplossing: maak zelf je verlichting! Er zijn heel wat mogelijkheden en verschillende stijlen. Wij geven een overzicht.

1. Maak een draadlamp
Een draadlamp kan je in verschillende vormen en kleuren maken. Naargelang hoe groot je lamp moet zijn, kan je gebruik maken van een strandbal, een ballon of zelfs een aerobic bal. Andere benodigdheden zijn touw, lijm, plastic folie en eventueel wat verf.

2. Gebruik poets- of keukenmateriaal
Je kan perfect een lamp maken met een emmer, een vergiet of zelfs van een fruitschaal. Even zoeken op internet en je kan er tal van leuke ideeën vinden.

3. Ga voor een industriële look
Je kan zelf een betonlamp maken. Het enige dat je nodig hebt zijn wat snoeren, plastic flessen en beton natuurlijk. Op Roomed.nl kan je de instructies vinden.

4. Pingponglampjes
Ben je je saaie kerstverlichting beu? Vorm hem dan om tot een geweldige lichtsnoer. Verzamel klassieke pingpongpalletjes, snijd er een kruisje in en dus de lampjes naar binnen. Verf de pingpongballetjes om de snoer kleur te geven.

5. Terrasverlichting
Voor op je terras kan je een super leuke verlichting maken met glazen potten.

 

© Bron afbeeldingen: www.pinterest.com 

Terug naar het nieuwsoverzicht