21/12/2018

Een mooie terugblik op 2018 !

Van Roey Vastgoed in 2018: 6 topprojecten waar we trots op zijn

2018 loopt stilaan ten einde. Tijd om terug te kijken en eindejaarslijstjes te maken. Van Roey Vastgoed kan terugblikken op een succesvol jaar, met vele geslaagde projecten. We creëerden gezellige woonomgevingen en toverden dorpskernen om, maar zorgden eveneens voor praktische nieuwe werkplekken. Van projectontwikkeling tot verkoop, Van Roey Vastgoed volgt de projecten van A tot Z op. Is je goede voornemen in 2019 om een nieuwe woonst te kopen of ben je gewoon benieuwd welke pareltjes Van Roey Vastgoed in 2018 verwezenlijkt heeft, laat je dan verbazen door deze 6 gerealiseerde topprojecten.

1 Voordelen van een stad zonder de nadelen: project Wilsele

Budgetvriendelijk wonen op een boogscheut van een grote stad met al het nodige comfort en alle noodzakelijke voorzieningen binnen handbereik, dat is de Zwembadsite in Wilsele. Wooneenheden met één, twee of drie slaapkamers met verschillende groottes en oriëntaties; voor elk wat wils dus. Een ruime hoeveelheid daglicht stimuleert de productiviteit en de tevredenheid van de bewoners. De ondergrondse parking neemt parkeerstress weg en in de collectieve binnentuin kunnen de buren een babbeltje slaan of ontspannen na een drukke werkdag. Doorgedreven isolatie en zonnepanelen geven de site een duurzaam karakter.

Bovendien is de ligging in Wilsele perfect. Eigentijds wonen aan de Leuvense rand. Op 15 minuten van de bekende studentenstad, maar heel wat goedkoper en met een gezondere levenskwaliteit door de groene zones. Vlakbij de autosnelweg en het openbaar vervoer. De voordelen van een stad zijn er, maar van de nadelen heb je geen last. Wilsele is een plek waar het goed leven is!

2 Zelfstandig wonen in een veilige omgeving in Huldenberg

Iedereen wordt ouder, maar niemand moet daarvan wakker liggen. In assistentiewoningen Keyhof te Huldenberg kunnen actieve senioren zelfstandig wonen, met de zekerheid dat er hulp binnen handbereik is in geval van nood. Je veilig voelen, maar tegelijk doen waar je zelf zin in hebt, dat is assistentiewoningen Keyhof. Leuke activiteiten doen met je medebewoners, van eenzaamheid geen sprake. De wooncoach biedt een luisterend oor en geeft een antwoord op zowel jouw praktische, zorg-gerelateerde als emotionele vragen. Geen zin om te koken? De wooncoach regelt een warme maaltijd! Plots zorg nodig? De wooncoach coördineert dit! Wil je eens graag op uitstap? De wooncoach bekijkt de mogelijkheden! Hij/ zij staat altijd paraat.

In de zomer van 2018 startte Van Roey Vastgoed, in samenwerking met Woonzorgnet-Dijleland met de bouw van het project. 30 assistentiewoningen in de groene natuur in Huldenberg, waar het ideaal is om te fietsen en te wandelen. Een fijne gemeente, die zich op een steenworp van Leuven, Brussel en Tervuren bevindt.

3 Zalig en rustig vertoeven aan het water in Gent

Een nieuwe, hippe en rustige buurt aan het water, dat is het project De Nieuwe Dokken in Gent. In drie verschillende fasen komen er 488 woningen, bedoeld voor Gentenaars van alle leeftijden. Stap je deur uit en kuier langs het water bij zonsondergang op de verkeersvrije wandel- en fietspromenade. Via de handige fiets- en voetgangersbruggen ben je zo in het centrum van de Arteveldestad. Spring binnen bij de nieuwe handelaars in het Gentse Handelsdok, ga iets eten in één van de brasserieën of broodjeszaken of vestig er je nieuw kantoor. Voor de kleinsten worden er speeltuigen voorzien.

De term “Nieuwe” in De Nieuwe Dokken heeft zelfs een dubbele betekenis. De buurt is niet alleen gloednieuw, maar is door haar duurzaam karakter ook vernieuwend. Er zal efficiënt omgesprongen worden met energie en warmte en er wordt ingezet op zwakke weggebruikers en openbaar vervoer. De coöperatie DuCoop, die de duurzaamheidsdiensten voor dit project voorziet, won de Klimaatprijs van de Radicale Vernieuwers, uitgereikt door De Standaard en Radio 1. Als dat niet voor zich spreekt…

4 Letterlijk en figuurlijk wonen op hoog niveau in Kortrijk

Beeld je eens in: ’s morgens wakker worden, de koffiemachine opzetten en met een lekkere kop voor het raam staan. Van hieruit heb je een fenomenaal uitzicht vanop tientallen meters hoogte over Kortrijk, met de Leie die zich een weg door de stad baant. Een idyllisch plaatje, toch? Rust uit in jouw appartement hoog boven de grond, waar enkele minuten verderop zich het bruisende stadsleven van Kortrijk afspeelt. Dat is de K-Tower.

Heb je genoeg aan één slaapkamer of gaat je voorkeur uit naar een appartement met meerdere slaapkamers ? Alles is mogelijk. Vanop het terras heb je een fenomenaal uitzicht over de Guldensporenstad. Hoogstaande afwerking op maat, optimaal wooncomfort, rust en speciale aandacht voor akoestiek, brand- en inbraakbeveiliging typeren deze unieke wooneenheden.

5 Een grote tuin zonder onderhoud in Lokeren

Ik zocht bewust naar een woning zonder tuin, maar het park is een enorm pluspunt. Hier kan ik ontspannen en kunnen mijn kinderen buiten spelen. Vanop ons terras kunnen we ze zelfs in ’t oog houden. Qua mobiliteit is Hoedhaar super gelegen. De kinderen geraken makkelijk op school, want het centrum en het station zijn op een boogscheut hiervandaan. Het hele concept is ook super. Zicht op het park, voldoende bergruimte en wanneer het regent, kan ik gewoon binnenrijden in de garage met mijn boodschappen. Geweldig toch? Bovendien is alles nieuw en kan ik er de komende jaren gerust van zijn dat er niet al te veel onderhoud aan is.” Zoals je merkt heeft bewoner David De Bock alvast geen spijt van zijn verhuis naar Hoedhaar in Lokeren.

Op wandel- en fietsafstand van het centrum van Lokeren, maar toch in een park van 2,5 hectare groen. Geen vervelend onderhoud, maar wel de voordelen van een tuin. Voor dit project werkte Van Roey Vastgoed samen met Stad Lokeren en Interwaas.

Geïnteresseerd?  In Belvedère, dat andere pareltje te Hoedhaar zijn er nog steeds appartementen beschikbaar !

6 Nederhem, een dorp in de stad Halle

Nederhem is een dorp in de stad. Of beter nog, een dorp tussen twee steden, met Halle in de achtertuin en Brussel wat verderop. In enkele minuten wandelen wissel je de bruisende Grote Markt in de stad van Witse af met de rustige groene omgeving. Of spring op de fiets en ga voor een prachtige tocht langs de Zenne.

Een zeer licht appartement, een comfortabele urban villa, een rijwoning met tuin en terras of een éénkamerflat met laag energiepeil, voor elk gezinstype heeft Nederhem een passende oplossing. Allemaal getypeerd door comfort en kwaliteitsvol wonen in een groene buurt, maar toch op wandelafstand van het centrum van Halle.

Droom je van een nieuwe thuis in 2019?

De 6 bovenstaande topprojecten zijn slechts een selectie van alles wat Van Roey Vastgoed in 2018 gerealiseerd heeft. Is de locatie niet helemaal wat je zoekt of ben je nieuwsgierig naar de andere projecten? Neem dan zeker een kijkje op deze website of volg het laatste nieuws op onze Facebookpagina. Heb je concrete interesse in één of meerdere wooneenheden of wil je eens een kijkwoning bezoeken? Contacteer ons, wij kunnen je vast-goed helpen!

 

Terug naar het nieuwsoverzicht