24/08/2017

Een living moet niet groot zijn

Goed onthouden: je hebt eigenlijk helemaal niet veel plaats nodig in je living. Deze ruimte dient om tv te kijken, sociale contacten te onderhouden,... Eigenlijk is het dus al voldoende wanneer je rond je salontafel kan wandelen. Gelukkig zijn er tal van manieren om een kleine living wel groot te doen lijken. 

1. Zorg voor de klassieke combinatie van een zetel, twee fauteuils en een salontafel. Dit kan in elke living. Pas gewoon de grootte van je meubels aan zodat je bezoekers niet met de knieën tegen elkaar zitten.

2. Kies voor lichte kleuren in je ruimte. Niet enkel de muren, maar ook de vloer, het plafond en de meubels kunnen een lichte tint gebruiken. Deze reflecteren licht en daardoor lijkt je living groter.

3. Gebruik multifunctionele meubels. Een kast die ook als bureau gebruikt kan worden of een poef die ineens zorgt voor wat extra opbergruimte zijn hier het perfecte voorbeeld van.

4. Een grote spiegel, reflecteert je ruimte en doet deze dan ook ineens goter lijken. 

5. Zorg voor een egale inrichting van je living. Verschillende stijlen door elkaar, maken je kamer druk en een drukke kamer lijkt al snel kleiner.

© Bron afbeeldingen: Pinterest

 

Terug naar het nieuwsoverzicht